Kanalen min er ikke godkjent for inntektsgenerering – vanlige spørsmål

Hvorfor ble ikke kanalen min godkjent for inntektsgenerering?

Hvis søknaden din om å bli med i YouTubes partnerprogram (YPP) er avvist, betyr det at de menneskelige evaluererne våre har kommet frem til at en betydelig andel av kanalen din ikke er i samsvar med retningslinjene. Se de andre spørsmålene i denne artikkelen for å finne ut hva du kan gjøre videre.

Kan jeg søke på nytt?

Ja. Hvis dette er første gang søknaden din blir avvist, kan du søke om å bli med i YouTubes partnerprogram på nytt 30 dager etter at du mottok e-posten med avslaget. Hvis dette ikke er første gang søknaden din blir avvist, eller du har søkt på nytt tidligere, kan du søke 90 dager etter at du mottok e-posten med avslaget. Det kan være lurt å gjennomgå kanalen din for å se etter brudd på retningslinjene før du søker på nytt.

Hvis du mener at kanalen din er feilaktig avvist fra YouTubes partnerprogram (YPP), kan du anke innen 21 dager – uavhengig av hvor mange ganger du har søkt.

Hva kan jeg gjøre for å øke sannsynligheten for at søknaden godtas?

Selv om du gjør endringer på kanalen, kan vi ikke garantere at du kan tjene penger på innholdet ditt. Vi har imidlertid noen generelle retningslinjer som kan hjelpe deg med å få kanalen din til å kvalifisere for programmet.

1. Les e-posten med avslaget. Der står det helt konkret hvilke retningslinjer kanalen din bryter.
  2. Vurder innholdet ditt (videoer, titler, beskrivelser, miniatyrbilder og etiketter) opp mot retningslinjene for inntektsgenerering på YouTube-kanaler og retningslinjene for brukere.
  3. Neste trinn er å redigere eller slette eventuelle videoer som bryter retningslinjene.

Hvis du søker på nytt, går teamet vårt grundig gjennom innholdet ditt en gang til. Du får beskjed på e-post når prosessen er fullført (det tar omtrent en måned). Du kan også sjekke statusen for søknaden din i Inntekt-delen av YouTube Studio.