Indtægtsgenerering blev afvist for min kanal: Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor blev indtægtsgenerering afvist for min kanal?

Hvis din ansøgning til YouTubes partnerprogram (YPP) blev afvist, betyder det, at vores menneskelige kontrollanter mener, at en væsentlig del af din kanal ikke overholder vores politikker og retningslinjer. Se de andre spørgsmål i denne artikel for at få flere oplysninger om de næste trin.

Kan jeg ansøge igen?

Ja. Hvis det er din første afvisning, kan du ansøge om at komme med i YouTubes partnerprogram igen, 30 dage efter du har modtaget en afvisning via mail. Hvis det ikke er din første afvisning, eller du tidligere har ansøgt igen, kan du ansøge, 90 dage efter du har modtaget en afvisning via mail. Vi anbefaler, at du gennemgår din kanal for overtrædelser af politikker, før du ansøger igen.

Hvis du mener, at din kanal er blevet afvist fra YouTubes partnerprogram (YPP) ved en fejl, har du mulighed for at appellere inden for 21 dage, uanset hvor mange ansøgninger du har sendt.

Hvad kan jeg gøre for at forbedre min ansøgning?

Vi kan ikke love, at du kan aktivere indtægtsgenerering på din kanal, efter du har løst problemet. Men vi har nogle generelle retningslinjer, der kan hjælpe dig med at få din kanal til at leve op til kvalifikationskravene til programmet.

1. Læs mailen med din afvisning. Der kan du læse, hvilke specifikke politikker din kanal har overtrådt.
  2. Gennemgå derefter dit indhold (videoer, titler, beskrivelser, miniaturebilleder og tags), og se, om det overholder politikkerne for indtægtsgenerering på YouTube-kanaler og retningslinjerne for fællesskabet.
  3. Næste skridt er så at redigere eller slette videoer, der overtræder politikkerne.

Hvis du ansøger igen, vil vi omhyggeligt gennemgå dit indhold på ny. Vi sender dig en mail om, hvornår processen er færdig (det tager omkring en måned). Du kan også tjekke status for din ansøgning i sektionen Tjen penge i YouTube Studio.