S'ha rebutjat la monetització del meu canal: preguntes més freqüents

Per què s'ha rebutjat la meva sol·licitud per monetitzar contingut?

Si la teva sol·licitud per al Programa per a partners de YouTube (YPP) s'ha rebutjat, vol dir que els nostres revisors humans creuen que una part important del teu canal no compleix les nostres polítiques i directrius. Per obtenir informació sobre què pots fer a continuació, consulta les altres preguntes d'aquest article.

Puc tornar a enviar una sol·licitud?

Sí. Si és el primer cop que se't rebutja, pots tornar a enviar la sol·licitud per participar en el Programa per a partners de YouTube 30 dies després que se t'hagi rebutjat. Si no és el primer cop que se't rebutja o has enviat la sol·licitud diverses vegades, pots enviar-ne una altra 90 dies després que se t'hagi rebutjat l'anterior. Abans de tornar a enviar la sol·licitud, revisa el teu canal per comprovar si infringeix les polítiques.

Si creus que el teu canal s'ha rebutjat per error del Programa per a partners de YouTube (YPP), tens l'opció de presentar una apel·lació en un termini de 21 dies, independentment del nombre d'intents de sol·licitud.

Com puc millorar la meva sol·licitud?

No et podem garantir que t'acceptarem al programa de monetització després de fer correccions al canal, però les nostres directrius generals t'ajudaran a aconseguir que sigui apte per poder participar-hi.

1. Llegeix el correu electrònic amb els motius del rebuig. Veuràs quines polítiques concretes ha infringit el teu canal.
  2. A continuació, revisa el teu contingut (vídeos, títols, descripcions, miniatures i etiquetes) i comprova que compleixi les polítiques de monetització de canals de YouTube i les directrius de la comunitat.
  3. El pas següent és editar o suprimir qualsevol vídeo que infringeixi les nostres polítiques.

Si tornes a presentar una sol·licitud, tornarem a revisar amb cura el teu contingut. T'enviarem un correu electrònic per informar-te quan s'hagi completat el procés (en un mes aproximadament). També pots consultar l'estat de la teva sol·licitud a la secció Guanys de YouTube Studio.