S'ha rebutjat la monetització del meu canal: preguntes freqüents

Per què s'ha rebutjat la meva sol·licitud per monetitzar contingut?

Si la teva sol·licitud s'ha rebutjat, vol dir que els nostres revisors consideren que una part important del teu canal no compleix les nostres polítiques i directrius. Per obtenir informació sobre què pots fer a continuació, consulta les altres preguntes d'aquest article.

Puc tornar-ho a sol·licitar?

Sí. Pots tornar a enviar una sol·licitud 30 dies després que s'hagi rebutjat l'anterior. Hauràs de fer alguns canvis al teu canal abans de tornar a enviar la sol·licitud.

Com puc millorar la meva sol·licitud?

No et podem garantir que t'acceptarem al programa de monetització després de fer canvis al canal, però les nostres directrius generals t'ajudaran a aconseguir que sigui apte per poder participar-hi.

1. Llegeix el correu electrònic amb els motius del rebuig. Veuràs quines polítiques concretes ha infringit el teu canal.
  2. A continuació, revisa el teu contingut (vídeos, títols, descripcions, miniatures i etiquetes) i comprova que compleixi les polítiques de monetització de YouTube i les directrius de la comunitat.
  3. El pas següent és editar o suprimir qualsevol vídeo que infringeixi les nostres polítiques.

Si tornes a presentar una sol·licitud, tornarem a revisar amb cura el teu contingut. T'enviarem un correu electrònic per informar-te quan s'hagi completat el procés (en un mes aproximadament). També pots revisar l'estat de la teva sol·licitud a la pàgina de monetització.