Gereelde vrae oor die afkeuring van ’n kanaal vir monetisering

Hoekom is ek vir monetisering afgekeur?

As jou aansoek vir die YouTube Vennootprogram (YVP) afgekeur is, beteken dit ons menslike kontroleerders glo dat ’n beduidende deel van jou kanaal nie aan ons beleide en riglyne voldoen nie. Sien die ander vrae in hierdie artikel om meer te wete te kom oor volgende stappe.

Kan ek weer aansoek doen?

Ja. As dit jou eerste afkeuring is, kan jy 30 dae nadat jy jou afkeur-e-pos gekry het, weer aansoek doen by die YouTube Vennootprogram. As dit nie jou eerste afkeuring is nie, of as jy voorheen weer aansoek gedoen het, kan jy 90 dae nadat jy die afkeur-e-pos gekry het, aansoek doen. Jy moet jou kanaal vir beleidskendings dalk hersien voordat jy weer aansoek doen.

As jy glo dat jou kanaal verkeerdelik van die YouTube Vennootprogram (YVP) afgekeur is, het jy die opsie om binne 21 dae te appelleer, ongeag die aantal aansoekpogings.

Wat kan ek doen om my aansoek sterker te maak?

Ons kan nie belowe dat jy sal kan monetiseer nadat jy jou kanaal reggestel het nie. Ons het egter ’n paar algemene riglyne om jou te help om jou kanaal by ’n punt te kry waar dit vir die program sal kwalifiseer.

1. Lees jou afkeuring-e-pos. Dit sal vir jou sê watter spesifieke beleide jou kanaal oortree het.
  2. Gaan dan jou inhoud (video’s, titels, beskrywings, miniprente en merkers) na teenoor YouTube se kanaalmonetiseringbeleide en ons gemeenskapsriglyne.
  3. Die volgende stap is om enige video’s te wysig of uit te vee wat ons beleide oortree

As jy weer aansoek doen, sal ons kontroleringspan jou inhoud weer noukeurig nagaan. Ons sal vir jou ’n e-pos stuur om jou te laat weet wanneer die proses voltooi is (dit neem ongeveer ’n maand). Jy kan ook die status van jou aansoek nagaan in die Verdien-afdeling van YouTube Studio.