Política sobre organitzacions criminals o extremistes violentes

La seguretat dels nostres creadors, espectadors i partners és la nostra màxima prioritat. Comptem amb tots vosaltres perquè ens ajudeu a protegir aquesta comunitat única i vibrant. És important que entenguis les nostres directrius de la comunitat i el paper que tenen en la nostra responsabilitat compartida de mantenir la seguretat de YouTube. Et recomanem que llegeixis atentament la política que s'indica a continuació. També pots consultar aquesta pàgina per obtenir una llista completa de les nostres directrius.

A YouTube no es permet el contingut destinat a elogiar, promocionar o ajudar organitzacions criminals o extremistes violentes. Aquestes organitzacions no poden utilitzar YouTube amb cap finalitat, inclòs el reclutament.

Si trobes contingut que infringeix aquesta política, informa'ns-en. Pots trobar instruccions per informar d'infraccions de les nostres directrius de la comunitat aquí. Si vols informar de diversos vídeos o comentaris, pots informar del canal.

Si creus que algú es troba en perill imminent, contacta amb el teu organisme local d'aplicació de la llei per informar de la situació immediatament.

Com t'afecta això

Si publiques contingut

No publiquis contingut a YouTube si encaixa amb alguna de les descripcions que s'indiquen a continuació.

• Contingut produït per organitzacions violentes, extremistes, criminals o terroristes.
  • Contingut que elogiï o commemori figures criminals o terroristes importants i extremistes per incitar altres persones a dur a terme actes violents.
  • Contingut que elogiï o justifiqui actes violents duts a terme per organitzacions extremistes, criminals o terroristes.
  • Contingut adreçat a reclutar membres per a organitzacions criminals violentes i extremistes o terroristes.
  • Contingut en què es vegin hostatges o publicat amb la intenció de demanar alguna cosa, amenaçar o intimidar en nom d'una organització criminal violenta i extremista o terrorista.
  • Contingut que inclogui insígnies, logotips o símbols d'organitzacions criminals violentes i extremistes o terroristes per elogiar-les o promocionar-les.
  • Contingut que enalteixi o promogui tragèdies violentes, com ara tirotejos en escoles.

YouTube es basa en molts factors, incloses les designacions d'organitzacions governamentals i internacionals, per determinar què es considera una organització criminal o terrorista. Per exemple, cancel·lem qualsevol canal si creiem de manera raonable que el titular del compte és membre d'una organització designada com a terrorista (per exemple, una organització terrorista estrangera o una organització identificada per les Nacions Unides).

Si vols publicar contingut relacionat amb terrorisme o crims amb finalitats educatives, documentals, científiques o artístiques, cal que proporcionis prou informació al vídeo o a l'àudio perquè els espectadors entenguin el context. És possible que s'apliqui una restricció d'edat al contingut amb gravacions explícites o controvertides que tingui prou context, o que es mostri una pantalla d'advertiment abans de visualitzar-lo.

Aquesta política s'aplica als vídeos, a les descripcions dels vídeos, als comentaris, a les transmissions en directe i a qualsevol altre producte o funció de YouTube. Tingues en compte que no es tracta d'una llista completa. Aquestes polítiques també s'apliquen als enllaços externs del teu contingut. Per exemple, URL clicables, dirigir verbalment els usuaris a altres llocs web mitjançant el vídeo i altres mètodes.

Exemples

A continuació s'indiquen alguns exemples de contingut que no es permet a YouTube.

• Contingut creat per organitzacions terroristes, criminals o extremistes que es torni a penjar sense processar ni modificar.
  • Homenatges a líders terroristes o als seus crims en cançons o memorials.
  • Homenatges a organitzacions criminals o terroristes en cançons o memorials.
  • Contingut que dirigeixi els usuaris a llocs web que donin suport a ideologies terroristes, que s'utilitzin per difondre contingut prohibit o que s'utilitzin per reclutar membres.
  • Gravacions filmades per l'autor dels fets durant un esdeveniment violent greu o mortal, en què es veuen o se senten armes, violència o víctimes ferides.
  • Contingut de videojocs que s'ha desenvolupat o modificat per enaltir un esdeveniment violent, els autors d'aquest acte o recolzar organitzacions criminals violentes, extremistes o terroristes.
  • Contingut que enalteixi la violència contra civils.
  • Campanyes de recaptació de fons per a organitzacions criminals violentes, extremistes o terroristes.

Recorda que aquests en són només alguns exemples. No publiquis contingut si creus que podria infringir aquesta política.

Què passa si el contingut infringeix aquesta política

Si el teu contingut infringeix aquesta política, el suprimirem i t'enviarem un correu electrònic per informar-te'n.

Si és la primera vegada que infringeixes les nostres directrius de la comunitat, probablement rebràs un advertiment. Si no és la primera vegada, és possible que el teu canal rebi un toc d'atenció. Si reps tres tocs d'atenció en un període de 90 dies, el teu canal de YouTube es cancel·larà. Obtén més informació sobre el nostre sistema de tocs d'atenció aquí.

Si es cometen infraccions, és possible que es desactivi la monetització en qualsevol dels teus comptes d'acord amb les polítiques de monetització de canals de YouTube. Això pot incloure advertiments. Si creus que es tracta d'un error, pots presentar una apel·lació. Si es reverteix la infracció, pots sol·licitar la monetització un cop compleixis els requisits a YouTube Studio.

Podem cancel·lar el teu canal o compte si infringeixes les directrius de la comunitat o les condicions del servei de manera reiterada. També podem cancel·lar el teu canal o compte si es dona un sol cas d'ús abusiu greu o si el canal es dedica a infringir una política. És possible que impedim que els infractors reincidents tornin a formar-se en polítiques. Obtén més informació sobre les cancel·lacions de canals o comptes.