Livestriimin luominen verkkokameralla

Verkkokameran avulla voit helposti striimata tietokoneella ilman koodausohjelmistoa.

1. Varmista, että olet ottanut livestriimauksen käyttöön kanavallasi. Verkkokameran on oltava yhteensopiva Chromen version 60 ja sitä uudempien ja Firefoxin version 53 ja sitä uudempien kanssa.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa latauskuvaketta .
  3. Klikkaa Aloita live-lähetys.
  4. Valitse yläreunasta Verkkokamera.
  5. Kirjoita striimille nimi ja kuvaus ja valitse sen tietosuoja-asetus. Voit myös ajoittaa livestriimisi myöhempään ajankohtaan.
  6. Näet enemmän asetuksia valitsemalla Lisää vaihtoehtoja > Lisäasetukset.
  7. Klikkaa Tallenna. Kamerasi ottaa pikkukuvan.
  8. Klikkaa Aloita live-lähetys.
  9. Kun haluat lopettaa striimauksen, klikkaa alhaalta Lopeta striimaus. Kaikki alle 12 tunnin mittaiset striimit arkistoidaan automaattisesti. Näet aiemmat, tämänhetkiset ja tulevat striimit Live-välilehdellä.
Huom. Näet ajoitetut livestriimit ja voit käynnistää ne Live-tapahtumien hallinnan kohdassa Muokkaa.

Livestriimien ylläpito

Näet nykyiset, tulevat ja aiemmat livestriimisi YouTube Studion hallintapaneelissa. Tee näin:
  1. Mene YouTube Studioon tai osoitteeseen studio.youtube.com.
  2. Klikkaa Videot.
  3. Klikkaa Live-välilehteä.
    • Livenä nyt: tällä hetkellä käynnissä olevat livestriimit.
    • Tulossa: videot, joiden striimaus on ajoitettu myöhempään ajankohtaan.
    • Livestriimin uudelleentoisto: aiemmin livenä striimatut videot.

Näet ajoitetut livestriimit ja voit käynnistää ne myös Live-tapahtumien hallinnasta.

1. Valitse ylhäältä Muokkaa.
  2. Klikkaa livestriimiä, jonka haluat käynnistää.
  3. Klikkaa Livetapahtuman hallintapaneeli > Aloita live-lähetys.