Opret en livestream via webcam

Webcam er en nem måde at gå live på fra din computer uden behov for kodningssoftware til livestreaming.

How to Create a Webcam Live Stream on YouTube

1. Sørg for, at du har aktiveret livestreaming på din kanal. Webcamstreaming er kompatibelt med Chrome 60+ og Firefox 53+.
  2. Log ind på YouTube.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Opret og så Gå live.
  4. I venstre side skal du vælge Webcam .
  5. Angiv en titel og en beskrivelse, og vælg en adgangsindstilling. Du kan også planlægge din livestream til en senere dato.
    • For brugere af YouTube på 13-17 år er adgangsindstillingen angivet til privat som standard. Hvis du er 18 år eller derover, er din adgangsindstilling angivet til offentlig som standard. Alle brugere kan ændre denne indstilling for at gøre deres livestreams offentlige, private eller skjulte.
  6. Klik på Flere valgmuligheder og så Avancerede indstillinger for at se flere indstillinger.
  7. Klik på Næste. Dit kamera tager et miniaturebillede.
  8. Sørg for, at du har valgt det rigtige webcam og den rigtige mikrofon.
  9. Klik på Gå live.
  10. Klik på Rediger for at administrere din stream, tilføje tags, ændre indstillingerne for indtægtsgenerering og chat og meget mere. Du kan altid ændre disse indstillinger, uanset om din stream er live eller ej.
  11. Når du er færdig med at streame, skal du klikke på Afslut stream nederst. Alle streams under 12 timer arkiveres automatisk. Du kan få adgang til tidligere, aktuelle og kommende streams på fanen Live.
Bemærk! Hvis du vil have adgang til eller starte en planlagt livestream, skal du gå til Kontrolrum for live-events og vælge Administrer.

Føj en trailer til din livestream

Gør dine seere spændte på at se din planlagte livestream ved at vise dem en trailer. Din trailer bliver afspillet for seerne på afspilningssiden, før livestreamen starter.

Trailere kan kun afspilles i streams, der er planlagt via fanen "Administrer" i Kontrolrum for live-events.

1. Upload din trailer til din YouTube-kanal, på samme måde som du normalt uploader indhold.
  2. Gå til YouTube Studio > Gå live.
  3. Opret en planlagt livestream, eller vælg en planlagt stream via fanen "Administrer".
  4. Øverst til højre skal du klikke på Rediger.
  5. Klik på Tilpas.
  6. Under "Trailer" skal du klikke på Tilføj.
  7. Vælg din trailervideo.
  8. Klik på Gem.

Kvalifikationskrav

Denne funktion er tilgængelig for youtubere med mere end 1.000 abonnenter og ingen strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet

Krav

• Videotype: Brug en hvilken som helst videotype, som er understøttet af YouTube.
  • Videolængde: Mellem 15 sekunder og 3 minutter.
  • Billedformat og opløsning: Vi anbefaler det samme billedformat og den samme opløsning som premierevideoen.
  • Rettigheder til lyd og video: Sørg for, at traileren ikke krænker andet indhold.
Sørg for, at der ikke er noget indhold, som overtræder vores retningslinjer for fællesskabet.

Administrer livestreams

Fra YouTube Studio-kontrolpanelet kan du få adgang til aktive, kommende og tidligere livestreams. Sådan gør du:
  1. Gå til YouTube Studio eller studio.youtube.com.
  2. Vælg Indhold i menuen til venstre.
  3. Klik på fanen Live.
    • Live nu: Videoer, der livestreames lige nu.
    • Kommende: Videoer, der vil blive streamet på et bestemt tidspunkt.
    • Livestreamafspilning: Videoer, der allerede er blevet livestreamet.

Du kan også få adgang til og starte planlagte livestreams i Kontrolrum for live-events.

1. I venstre side skal du klikke på Administrer.
  2. Klik på den planlagte livestream, du gerne vil starte.
  3. Klik på Gå live.