Crear una transmissió en directe amb una càmera web

Les càmeres web són una manera fàcil d'emetre en directe utilitzant l'ordinador sense que calgui cap tipus de programa de codificació per a transmissions en directe.

Com es pot crear una reproducció en directe amb una càmera web a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

1. Comprova que hagis activat les transmissions en directe al teu canal. La reproducció en directe amb càmera web és compatible amb Chrome 60 i Firefox 53, o versions posteriors.
  2. Inicia la sessió a YouTube.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Crea i després Emet en directe.
  4. A l'esquerra, selecciona Càmera web .
  5. Introdueix el títol i la descripció i selecciona una opció de configuració de privadesa. També pots programar la transmissió en directe per a més endavant.
    • Per als usuaris de YouTube d'entre 13 i 17 anys, la configuració de privadesa està definida com a privada de manera predeterminada. Si tens 18 anys o més, la configuració de privadesa està definida com a pública de manera predeterminada. Tots els usuaris poden canviar aquesta configuració per definir les reproduccions en directe com a públiques, privades o ocultes.
  6. Per veure més opcions, fes clic a Més opcions i després Configuració avançada.
  7. Fes clic a Següent. La teva càmera farà una miniatura.
  8. Assegura't d'haver triat la càmera web i el micròfon correctes.
  9. Fes clic a Emet en directe.
  10. Fes clic a Edita per gestionar la teva reproducció en directe; per exemple, per afegir etiquetes, canviar la configuració del xat i de la monetització i més. Pots canviar aquestes opcions de configuració en qualsevol moment, tant si la reproducció s'està emetent en directe com si no.
  11. Quan hagis acabat la reproducció en línia, fes clic a Finalitza la reproducció a la part inferior. Les reproduccions amb una durada inferior a 12 hores s'arxivaran automàticament. A la pestanya En directe, pots accedir a les reproduccions finalitzades, actuals i pròximes.
Nota: per accedir a una transmissió en directe programada o iniciar-la, ves a la Sala de control en directe i selecciona Gestiona.

Utilitzar el tauler de control en directe

Quan transmets contingut en directe, pots utilitzar una versió compacta de la Sala de control en directe (tauler de control en directe) per minimitzar l'àrea de visualització que necessites per a la reproducció. El tauler de control en directe et mostra informació important de la Sala de control en directe, com ara les visualitzacions i els ingressos del xat, en una àrea de visualització més petita.

Per activar el tauler de control en directe:

1. A la Sala de control en directe, ves al tauler de reproducció.
  2. A l'extrem inferior esquerre, fes clic a Obre el tauler en una finestra emergent Pop out.

Per tancar el tauler de control en directe, surt de la finestra.

Nota: només pots utilitzar la funció del tauler de control en directe quan transmetis en directe amb un codificador o una càmera web.

Compartir la pantalla a la Sala de control en directe mitjançant una càmera web

Ara pots compartir la pantalla durant una transmissió en directe a la Sala de control en directe mitjançant una càmera web. Després de transmetre en directe amb una càmera web:

1. A la part inferior central, al costat del botó del micròfon, fes clic a COMPARTEIX LA PANTALLA .
  2. Selecciona la pantalla completa, una finestra o una pestanya.
    • Si presentes una pestanya del navegador que admet la càmera web, es comparteix l'àudio del navegador en qüestió de manera predeterminada.
    • Per presentar una altra pestanya, selecciona-la i fes clic a Comparteix aquesta pestanya.
  3. Fes clic a Comparteix.

Per deixar de compartir la pantalla a la Sala de control en directe:

• A la Sala de control en directe, fes clic a Deixa de compartir, o bé
  • A la pestanya de la finestra del navegador, fes clic a Deixa de compartir.
Nota: només pots compartir la pantalla en una Sala de control en directe si tens una càmera web i un micròfon connectats.

Afegir un tràiler a una transmissió en directe

Mostra un tràiler per augmentar l'interès del públic en la teva transmissió en directe programada. El tràiler es mostrarà als espectadors a la pàgina de visualització abans que comenci la transmissió en directe.

Només es poden mostrar tràilers en reproduccions programades des de la pestanya "Gestiona" de la Sala de control en directe.

1. Penja el tràiler al teu canal de YouTube com ho faries amb una pujada normal.
  2. Ves a YouTube Studio > Emet en directe.
  3. Crea una transmissió en directe programada o tria'n una de la pestanya "Gestiona".
  4. A la part superior dreta, fes clic a Edita.
  5. Fes clic a Personalitza.
  6. A "Tràiler", fes clic a Afegeix.
  7. Tria el vídeo del tràiler.
  8. Fes clic a Desa.

Idoneïtat

Aquesta funció està disponible per als creadors que tenen més de 1.000 subscriptors i cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.

Requisits

• Tipus de vídeo: utilitza qualsevol tipus de vídeo compatible amb YouTube.
  • Durada del vídeo: entre 15 segons i 3 minuts.
  • Relació d'aspecte i resolució: recomanem utilitzar els mateixos valors de relació d'aspecte i resolució que al vídeo de l'estrena.
  • Drets d'àudio i vídeo: comprova que el tràiler no infringeixi els drets d'altres continguts.
Comprova que el contingut no infringeixi les nostres directrius de la comunitat.

Gestionar les transmissions en directe

Des del tauler de YouTube Studio, pots accedir a les transmissions en directe actuals, pròximes i finalitzades. A continuació t'indiquem com pots fer-ho:
  1. Ves a YouTube Studio o a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya En directe.
    • Ara en directe: vídeos que s'estan transmetent en directe.
    • Pròximes emissions: vídeos que encara no s'han reproduït, però que estan programats per a una hora concreta.
    • Repeticions d'emissions en directe: vídeos que ja s'han reproduït en directe.

També pots accedir a les reproduccions en directe programades i iniciar-les a la Sala de control en directe.

1. A l'esquerra, selecciona Gestiona.
  2. Fes clic a la transmissió en directe programada que vols iniciar.
  3. Fes clic a Emet en directe.