Crear una reproducció en directe amb una càmera web

Les càmeres web són una manera fàcil d'emetre en directe utilitzant l'ordinador sense que calgui cap tipus de programa de codificació per a reproduccions en directe.

1. Comprova que has activat les reproduccions en directe al teu canal. La càmera web és compatible amb Chrome 60 i Firefox 53, o versions posteriors.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Crea .
  3. Fes clic a Emet en directe.
  4. A l'esquerra, selecciona Càmera web .
  5. Introdueix el títol i la descripció i selecciona una configuració de privadesa. També pots programar la reproducció en directe per a més endavant.
  6. Per veure més opcions, fes clic a Més opcions > Configuració avançada.
  7. Fes clic a Següent. La teva càmera farà una miniatura.
  8. Fes clic a Emet en directe.
  9. Quan hagis acabat la reproducció, fes clic a Finalitza la reproducció a la part inferior. Les reproduccions amb una durada inferior a 12 hores s'arxivaran automàticament. A la pestanya En directe, pots accedir a les reproduccions finalitzades, actuals i pròximes.
Nota: per accedir a una reproducció en directe programada o iniciar-la, ves a la Sala de control en directe i selecciona Gestiona.

Gestionar les reproduccions en directe

Segueix aquests passos per accedir a les reproduccions en directe actuals, pròximes i finalitzades des del tauler de YouTube Studio:
  1. Ves a YouTube Studio o a studio.youtube.com.
  2. Fes clic a Vídeos.
  3. Fes clic a la pestanya En directe.
  4. Ara en directe: vídeos que s'estan reproduint en directe.
  5. Pròximament: vídeos que encara no s'han reproduït, però que estan programats per a una hora concreta.
  6. Reproduccions d'emissions en directe: vídeos que ja s'han reproduït en directe.

També pots accedir a les reproduccions en directe programades i iniciar-les a la Sala de control en directe.

1. A l'esquerra, selecciona Gestiona.
  2. Fes clic a la reproducció en directe programada que vols iniciar.
  3. Fes clic a Emet en directe.