Crear una reproducció en directe amb una càmera web

Les càmeres web són una manera fàcil d'emetre en directe utilitzant l'ordinador sense que calgui cap tipus de programa de codificació per a reproduccions en directe.

How to Create a Webcam Live Stream on YouTube

1. Comprova que hagis activat les reproduccions en directe al teu canal. La reproducció en directe amb càmera web és compatible amb Chrome 60 i Firefox 53, o versions posteriors.
  2. Inicia la sessió a YouTube.
  3. A la part superior dreta, fes clic a Crea i després Emet en directe.
  4. A l'esquerra, selecciona Càmera web .
  5. Introdueix el títol i la descripció i selecciona una opció de configuració de privadesa. També pots programar la reproducció en directe per a més endavant.
    • Per als usuaris de YouTube d'entre 13 i 17 anys, la configuració de privadesa està definida com a privada de manera predeterminada. Si tens 18 anys o més, la configuració de privadesa està definida com a pública de manera predeterminada. Tots els usuaris poden canviar aquesta configuració per definir les reproduccions en directe com a públiques, privades o ocultes.
  6. Per veure més opcions, fes clic a Més opcions i després Configuració avançada.
  7. Fes clic a Següent. La teva càmera farà una miniatura.
  8. Assegura't d'haver triat la càmera web i el micròfon correctes.
  9. Fes clic a Emet en directe.
  10. Fes clic a Edita per gestionar la teva reproducció en directe; per exemple, per afegir etiquetes, canviar la configuració del xat i de la monetització i més. Pots canviar aquestes opcions de configuració en qualsevol moment, tant si la reproducció s'està emetent en directe com si no.
  11. Quan hagis acabat la reproducció, fes clic a Finalitza la reproducció a la part inferior. Les reproduccions amb una durada inferior a 12 hores s'arxivaran automàticament. A la pestanya En directe, pots accedir a les reproduccions finalitzades, actuals i pròximes.
Nota: per accedir a una reproducció en directe programada o iniciar-la, ves a la Sala de control en directe i selecciona Gestiona.

Afegir un tràiler a una reproducció en directe

Mostra un tràiler per augmentar l'interès del públic en la teva reproducció en directe programada. El tràiler es mostrarà als espectadors a la pàgina de visualització abans que comenci la reproducció en directe.

Només es poden mostrar tràilers en reproduccions programades des de la pestanya "Gestiona" de la Sala de control en directe.

1. Penja el tràiler al teu canal de YouTube com ho faries amb una pujada normal.
  2. Ves a YouTube Studio > Emet en directe.
  3. Crea una reproducció en directe programada o tria'n una de la pestanya "Gestiona".
  4. A la part superior dreta, fes clic a Edita.
  5. Fes clic a Personalitza.
  6. A "Tràiler", fes clic a Afegeix.
  7. Tria el vídeo del tràiler.
  8. Fes clic a Desa.

Idoneïtat

Aquesta funció està disponible per als creadors que tenen més de 1.000 subscriptors i cap toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat.

Requisits

• Tipus de vídeo: utilitza qualsevol tipus de vídeo compatible amb YouTube.
  • Durada del vídeo: entre 15 segons i 3 minuts.
  • Relació d'aspecte i resolució: recomanem utilitzar els mateixos valors de relació d'aspecte i resolució que al vídeo de l'estrena.
  • Drets d'àudio i vídeo: comprova que el tràiler no infringeixi els drets d'altres continguts.
Comprova que el contingut no infringeixi les nostres directrius de la comunitat.

Gestionar les reproduccions en directe

Segueix aquests passos per accedir a les reproduccions en directe actuals, pròximes i finalitzades des del tauler de YouTube Studio:
  1. Ves a YouTube Studio o a studio.youtube.com.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Contingut.
  3. Fes clic a la pestanya En directe.
    • Ara en directe: vídeos que s'estan reproduint en directe.
    • Pròximes emissions: vídeos que encara no s'han reproduït, però que estan programats per a una hora concreta.
    • Repeticions d'emissions en directe: vídeos que ja s'han reproduït en directe.

També pots accedir a les reproduccions en directe programades i iniciar-les a la Sala de control en directe.

1. A l'esquerra, selecciona Gestiona.
  2. Fes clic a la reproducció en directe programada que vols iniciar.
  3. Fes clic a Emet en directe.