Skep 'n regstreekse stroom via webkamera

Webkamera is 'n maklike manier om regstreeks te gaan met jou rekenaar, sonder die behoefte aan regstreekse stroomenkoderingsagteware.

Hoe om ’n regstreekse webkamerastroom op YouTube te skep

1. Maak seker dat jy jou kanaal vir regstreekse stroming geaktiveer het. Webkamerastroom is versoenbaar met Chrome 60+ en Firefox 53+.
  2. Meld aan by YouTube.
  3. Klik Skep  en dan Gaan regstreeks.bo regs.
  4. Kies Webkamera uit die linkerkant.
  5. Voer 'n titel en beskrywingin, en kies 'n privaatheidinstelling. Jy kan ook jou regstreekse stroom skeduleer vir 'n latere datum.
    • For users aged 13–17 on YouTube, your default privacy setting is set to private. If you’re 18 or over, your default privacy setting is set to public. All streamers can change this setting to make their live stream public, private, or unlisted.
  6. Klik Meer opsies en dan Gevorderde instellings vir meer instellings.
  7. Klik Volgende. Jou kamera sal dan 'n miniprent neem.
  8. Maak seker dat jy die korrekte webkamera en mikrofoon gekies het.
  9. Klik Gaan regstreeks.
  10. Om jou stroom te bestuur, soos om merkers by te voeg, monetisering en kletsinstellings te verander, en meer, klik Wysig. Jy kan hierdie instellings enige tyd verander, of jou stroom regstreeks is of nie.
  11. Klik Beëindig stroom onderaan wanneer jy klaar gestroom het. Alle strome korter as 12 uur sal outomaties geargiveer word. Jy kan toegang verkry tot vorige, huidige en opkomende strome in die Regstreeks-oortjie.
Let wel: Gaan na die Regstreeks Beheerkamer en kies Bestuur om toegang tot ’n geskeduleerde regstreekse stroom te kry of een te begin.

Gebruik die Regstreeks Kontroleskerm

Wanneer jy regstreeks stroom, kan jy ’n kompakte weergawe van die Regstreeks Beheerkamer (Regstreeks Kontroleskerm) gebruik om die skermgedeelte wat jy vir jou stroom benodig, te verklien. Die Regstreeks Kontroleskerm wys vir jou belangrike inligting uit die Regstreeks Beheerkamer, soos Kyke en Kletsinkomste, in ’n kleiner skermgedeelte.

Hoe om Regstreeks Kontroleskerm aan te skakel:

1. Gaan in die Regstreeks Beheerkamer na die stroomkontroleskerm:
  2. Klik Laat kontroleskerm uitspring Pop out in die hoek onder links.

Verlaat die venster om die Regstreeks Kontroleskerm toe te maak.

Let wel: Jy kan die Regstreeks Kontroleskerm-kenmerk slegs gebruik terwyl jy met ’n enkodeerder of webkamera regstreeks stroom.

Gebruik webkamera om skerm op Regstreeks Beheerkamer te deel

Jy kan nou jou skerm deel terwyl jy regstreeks stroom deur Regstreeks Beheerkamer deur ’n webkamera te gebruik. Nadat jy regstreeks begin stroom het deur ’n webkamera te gebruik:

1. Klik DEEL SKERM in die middel onder langs die mikrofoonknoppie.
  2. Kies jou hele skerm, ’n venster, of ’n oortjie.
    • As jy ’n blaaieroortjie aanbied wat webkamera ondersteun, word daardie blaaier se oudio by verstek gedeel.
    • As jy ’n ander oortjie wil aanbied, kan jy die oortjie kies wat jy wil aanbied en Deel eerder hierdie oortjie klik.
  3. Klik Deel.

Om nie meer jou skerm op Regstreeks Beheerkamer te deel nie:

• Klik Hou op deel in Regstreeks Beheerkamer, of
  • Klik Hou op deel in die blaaiervensteroortjie.
Let wel: Jy kan slegs ’n skerm in ’n Regstreeks Beheerkamer deel as ’n webkamera en mikrofoon gekoppel is.

Voeg ’n voorskou by jou regstreekse stroom

Maak jou gehoor opgewonde oor jou geskeduleerde regstreekse stroom deur 'n voorskou te wys. Jou voorskou sal vir kykers op die kykbladsy speel voordat die regstreekse stroom begin.

Voorskoue kan net op strome gespeel word wat vanaf die “Bestuur”-oortjie in Regstreekse Beheerkamer geskeduleer is.

1. Laai jou voorskou na jou YouTube-kanaal op soos jy met ’n gewone oplaai sou doen.
  2. Gaan na YouTube Studio > Gaan Regstreeks.
  3. Skep 'n geskeduleerde regstreekse stroom of kies 'n geskeduleerde stroom vanaf die "Bestuur"-oortjie.
  4. Vanaf regs bo, klik Wysig.
  5. Klik Pasmaak.
  6. Onder “Voorskou,” klik Voeg by.
  7. Kies jou voorskou-video.
  8. Klik Stoor.

Geskiktheid

Hierdie kenmerk is beskikbaar vir skeppers wat meer as 1 000 intekenare het en geen gemeenskapsriglynewaarskuwings het nie.

Vereistes

• Videotipe: Gebruik enige YouTube-gesteunde videotipe.
  • Videolengte: 15 sekondes – 3 minute.
  • Aspekverhouding en resolusie: Ons beveel dieselfde aspekverhouding en resolusie aan as die première-video.
  • Oudio- en videoregte: Maak seker dat die voorskou nie ander inhoud skend nie.
Maak seker daar is geen inhoud wat ons gemeenskapsriglyne sal skend nie.

Bestuur regstreekse strome

Vanaf die YouTube Studio-kontroleskerm het jy toegang tot huidige, komende en vorige regstreekse strome. Doen dit só:
  1. Gaan na YouTube Studio of studio.youtube.com.
  2. Kies Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die Regstreeks-oortjie.
    • Nou regstreeks: video's wat tans regstreeks gestroom word.
    • Komende: video's wat nog moet stroom, maar wat geskeduleer is om op 'n sekere tyd te wees.
    • Regstreekse herspeel: video's wat reeds regstreeks gestroom is.

Jy kan ook toegang tot geskeduleerde regstreekse strome in die Regstreeks Beheerkamerkry en dit begin.

1. Kies Bestuur uit die linkerkant.
  2. Klik die geskeduleerde regstreekse stroom wat jy wil begin.
  3. Klik Gaan regstreeks.