Testa funktionsexperiment på youtube.com/new

youtube.com/new finns mer information om och möjlighet att testa experimentella funktioner för YouTube.

Inte alla experiment går vidare till att bli faktiska funktioner. Ge oss så mycket feedback som möjligt när du testar funktionen så att du kan vara med och forma YouTubes framtid.

Så här deltar du:

1. Besök youtube.com/new och logga in på ditt Google-konto.Vissa experiment är bara tillgängliga under en begränsad tid. De här experimenten är bara tillgängliga för Premium-medlemmar, så du måste ha ett aktivt YouTube Premium-medlemskap för att delta i dem.
  2. Om du ser ett experiment som du vill vara med i trycker du på Prova.
  3. Använd den valda funktionen och ge feedback.

Du kan alltid registrera dig och delta i någon av våra undersökningar om du vill bidra med feedback på fler sätt.

Så här ger du feedback:

1. Öppna youtube.com/new.
  2. Välj Skicka feedback.

Det kan hända att du ser påminnelser på YouTube om att skicka in feedback, i synnerhet när experimentet närmar sig sitt slut.

Så här lämnar du ett experiment:

1. Öppna youtube.com/new.
  2. Klicka på knappen Inaktivera bredvid experimentet.
Obs! Experiment kan bara inaktiveras medan du är Premium-medlem. Om du inte stänger av den experimentella funktionen försvinner den ändå på det schemalagda slutdatumet. YouTube återgår då till normal funktion.