Prøv eksperimentelle funksjoner på Youtube.com/new

Gå til YouTube.com/new for å finne ut mer om og melde deg på testing av eksperimentelle YouTube-funksjoner for datamaskin.

Ikke alle eksperimentene lanseres til alle brukere. Hvis du melder deg på, ber vi derfor om at du gir så mange tilbakemeldinger som mulig i løpet av perioden på to uker, slik at vi får et godt grunnlag for å ta avgjørelser om den aktuelle funksjonen. Du kan når som helst forlate et eksperiment du er blitt med på.

Slik kan du delta:

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Hvis du ser et eksperiment du har lyst til å prøve, velger du Bli med-knappen. Hvis ingen eksperimenter er tilgjengelige, kan du i stedet registrere deg for en av brukerundersøkelsene våre.
  3. Bruk funksjonen du har valgt.

Slik gir du tilbakemeldinger: ​

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Velg Send tilbakemelding.

Det kan også dukke opp påminnelser på YouTube, særlig når det nærmer seg slutten av et eksperiment.

Slik forlater du et eksperiment:

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Velg Slå av-knappen ved siden av eksperimentet.

Hvis du ikke forlater et eksperiment før tiden, forsvinner eksperimentfunksjonen automatisk på den planlagte sluttdatoen, og YouTube-opplevelsen din går tilbake til det normale.