Experimentele functies testen op youtube.com/new

Op youtube.com/new vind je meer informatie over experimentele functies voor de desktopversie van YouTube. Op deze pagina kun je je ook aanmelden voor deze functies.

Niet alle experimentele functies worden uiteindelijk voor alle gebruikers gelanceerd. Als je je aanmeldt, is het belangrijk dat je zoveel mogelijk feedback geeft tijdens de twee weken van de test. Zo kunnen we beter bepalen of de functie toekomst heeft. Je kunt je deelname aan een experiment op elk moment stopzetten.

Deelnemen:

1. Ga naar youtube.com/new.
  2. Als je een experiment ziet waarin je interesse hebt, selecteer je de knop Meedoen. Als er geen experimenten beschikbaar zijn, kun je je aanmelden voor deelname aan een van onze onderzoeken.
  3. Gebruik de gekozen functie.

Feedback delen:

1. Ga naar youtube.com/new.
  2. Selecteer Feedback verzenden.

Mogelijk zie je op YouTube een bericht om je eraan te herinneren feedback te verzenden, vooral wanneer het experiment afloopt.

Een experiment verlaten:

1. Ga naar youtube.com/new.
  2. Selecteer de knop Uitschakelen naast het experiment.

Als je het experiment niet voortijdig verlaat, verdwijnt de experimentele functie automatisch op de geplande einddatum. YouTube werkt daarna weer zoals normaal.