Experimentele functies testen op youtube.com/new

Op youtube.com/new vind je meer informatie over experimentele functies voor YouTube. Je kunt je daar ook aanmelden voor deze functies.

Niet alle experimentele functies gaan uiteindelijk live. Geef zoveel mogelijk feedback als je de functie uitprobeert. Zo kunnen we beter bepalen of de functie toekomst heeft op YouTube.

Deelnemen:

1. Ga naar youtube.com/new en log in op je Google-account. Sommige experimenten zijn alleen tijdelijk beschikbaar. Deze experimenten zijn alleen beschikbaar voor Premium-leden. Je hebt een actief YouTube Premium-lidmaatschap nodig om hieraan te kunnen deelnemen.
  2. Selecteer Uitproberen als je een experiment ziet waarin je interesse hebt.
  3. Gebruik de gekozen functie en geef feedback.

Als je op nog meer manieren feedback wilt geven, kun je je aanmelden voor deelname aan een van onze onderzoeken.

Feedback delen:

1. Ga naar youtube.com/new.
  2. Selecteer Feedback sturen.

Misschien zie je op YouTube een bericht om je eraan te herinneren feedback te sturen, vooral wanneer het experiment afloopt.

Een experiment verlaten:

1. Ga naar youtube.com/new.
  2. Selecteer de knop Uitzetten naast het experiment.
Opmerking: Je kunt experimenten alleen uitzetten als je Premium-lid bent. Als je het experiment niet voortijdig verlaat, verdwijnt de experimentele functie automatisch op de geplande einddatum. YouTube werkt daarna weer zoals normaal.