Test eksperimentelle funktioner på youtube.com/new

Du kan få flere oplysninger om og tilvælge eksperimentelle YouTube-funktioner på youtube.com/new.

Ikke alle eksperimenter ender med at gå live. Giv så meget feedback som muligt, når du prøver funktionen, så hjælper du med at forme fremtiden for YouTube.

Sådan deltager du:

1. Gå til youtube.com/new, og log ind på din Google-konto. Nogle eksperimenter er kun tilgængelige i en begrænset periode. Disse eksperimenter er kun tilgængelige for Premium-medlemmer, så du skal have et aktivt YouTube Premium-medlemskab for at kunne deltage i dem.
  2. Hvis du ser et eksperiment, du gerne vil prøve, skal du vælge Prøv det nu.
  3. Brug den funktion, du har valgt, og giv feedback.

Du kan altid tilmelde dig en af vores undersøgelser for at få flere muligheder for at give feedback.

Sådan giver du feedback: ​

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Vælg Send feedback.

Du kan også se beskeder på YouTube, der minder dig om at indsende feedback, særligt når et eksperiment er ved at slutte.

Sådan forlader du et eksperiment:

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Vælg knappen Slå fra ud for eksperimentet.
Bemærk! Eksperimenter kan kun slås fra, mens du er Premium-medlem. Hvis du ikke forlader eksperimentet inden da, vil funktionen automatisk forsvinde på den angivne slutdato, og YouTube vil blive som før.