Test eksperimentelle funktioner på Youtube.com/new

Du kan få flere oplysninger om og tilvælge eksperimentelle funktioner til computer på Youtube.com/new

Ikke alle eksperimentelle funktioner vil blive udgivet til alle brugere, så hvis du tilvælger dem, må du gerne give så meget feedback som muligt i perioden på to uger og være med til at afgøre funktionens fremtid. Du kan til hver en tid forlade ethvert af de eksperimenter, du har tilmeldt dig.

Sådan deltager du:

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Hvis du ser et eksperiment, du gerne vil prøve, skal du vælge knappen Prøv det nu. Hvis der ikke er nogen eksperimenter, kan du melde til dig at deltage i en af vores undersøgelser.
  3. Brug den funktion, du har valgt.

Sådan giver du feedback:

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Vælg Send feedback.

Du kan også se beskeder på YouTube, der minder dig om at indsende feedback, særligt når et eksperiment er ved at slutte.

Sådan forlader du et eksperiment:

1. Gå til youtube.com/new.
  2. Vælg knappen Slå fra ud for eksperimentet.

Hvis du ikke forlader eksperimentet tidligt, vil funktionen automatisk forsvinde på den angivne slutdato, og din oplevelse på YouTube vil blive som før.