Toets kenmerkeksperimente by Youtube.com/new

Jy kan by youtube.com/new meer te wete kom en intekening aanvaar vir eksperimentele YouTube-kenmerke.

Nie alle eksperimente sal uiteindelik gepubliseer word nie. Gee soveel terugvoer moontlik wanneer jy die kenmerk uitprobeer, om die toekoms van YouTube te help vorm.

Om deel te neem:

1. Besoek youtube.com/new en meld by jou Google-rekening aan. Sommige eksperimente is slegs vir ’n beperkte tyd beskikbaar. Hierdie eksperimente sal slegs vir Premium-lede beskikbaar wees, en jy sal ’n aktiewe YouTube Premium-lidmaatskap nodig hê om aan eksperimente deel te neem.
  2. Kies Probeer dit as jy ’n eksperiment sien wat jy wil probeer.
  3. Gebruik die kenmerk wat jy gekies het en gee terugvoer.

Vir meer geleenthede om terugvoer te gee, kan jy altyd aansluit om aan een van ons navorsingstudies deel te neem.

Om terugvoer te deel: ​

1. Besoek youtube.com/new.
  2. Kies Stuur terugvoer.

Jy kan ook sien dat boodskappe op YouTube verskyn om jou te herinner om terugvoer in te dien, veral wanneer die eksperiment tot ’n einde kom.

Om ’n eksperiment te verlaat:

1. Besoek youtube.com/new.
  2. Kies die Skakel Af-knoppie langs die eksperiment.
Let wel: Eksperimente kan slegs afgeskakel word terwyl jy ’n Premium-lid is. As jy dit nie vooraf verlaat nie, sal die eksperimentele kenmerk outomaties op die geskeduleerde einddatum verdwyn, en jou YouTube-ervaring sal na normaal terugkeer.