Offisielle-kort i søk

Offisielle-kort brukes til å fremheve offisielt innhold i YouTube-søk, noe som gjør det enklere for seerne å oppdage innhold. På kortene presenteres offisielle videoer og innlegg fra populære kanaler, for eksempel fra kjendiser, musikere og de største YouTube-skaperne, samt innhold knyttet til idrettslag, film og TV, musikk og spesielle arrangementer. Kortene genereres automatisk og kan ikke tilpasses.

Musikkort

Musikkort kan brukes til å fremheve artister, sanger, sjangere eller nye album og musikkvideoer. Topplister-kort brukes til å fremheve populære sanger og musikkvideoer fra YouTube Music i søk. Finn ut mer om musikkhitlister og statistikk.

Sportskort

På sportskort vises idrettslag, kommende eller pågående kamper, mesterskap eller innhold knyttet til forskjellige idrettsgrener. På disse kortene kan det også vises nylige resultater, høydepunkter og aktuelle lag.

TV-kort

På TV-kort vises innhold knyttet til programmer eller TV-selskaper. På kortene presenteres det vanligvis nylige episoder eller sesonger, og det kan hende du også ser en Abonner-knapp hvis den aktuelle kanalen er bekreftet. Programmene kan være gratis eller tilgjengelige mot en engangsbetaling. Noen programmer er bare tilgjengelige for Premium-abonnenter.

Kort for spesielle arrangementer

På kort for spesielle arrangementer vises det innhold om blant annet musikkfestivaler og større idrettsarrangementer, for eksempel VM.

Kort for offisielle personer

Kort for offisielle personer vises for en rekke berømte personer som det søkes mest etter på YouTube, for eksempel skuespillere, musikere, idrettsutøvere og populære YouTube-skapere. Disse kortene inneholder en Abonner-knapp samt den nyeste opplastingen fra kanalen.

Merk: Det er foreløpig bare et begrenset antall personer som har offisielle personer-kort. Det er ikke mulig å be om å få et, men vi planlegger å utvide funksjonen til flere kanaler i nærmeste fremtid.

Kort for videospill

Kort for videospill inneholder offisielt innhold knyttet til et bestemt videospill. Hvis du velger et videospillkort, kan du bla gjennom mer innhold der spillet fremheves, for eksempel direktesendinger, nylige opplastinger og populære videoer.