Viralliset kortit hakutuloksissa

Viralliset kortit tekevät sisällön löytämisestä helpompaa nostamalla esiin virallista sisältöä YouTube-hakujen tuloksena. Kortit voivat sisältää virallisia videoita suosittujen YouTube-sisällöntuottajien, julkkisten tai artistien kanavilta sekä urheilujoukkueisiin, elokuviin, TV-ohjelmiin, musiikkiin tai erikoistapahtumiin liittyvää sisältöä. Kortit luodaan automaattisesti, eikä niitä voi muokata.

Musiikkikortit

Musiikkikorteissa voidaan nostaa esiin artisteja, kappaleita tai genrejä sekä uusia albumeita tai musiikkivideoita. Virallisilta artistikorteilta näet suosikkiartistiesi viimeaikaisia ensiesityksiä ja livestriimejä. Suosituimmat-korteissa näkyy YouTube Musicin suosituimmat kappaleet ja musiikkivideot. Katso lisätietoja Music Charts and Insights ‑sivustolta.

Urheilukortit

Urheilukorteissa voi olla joukkueita, tulevia tai käynnissä olevia otteluita, turnauksia tai eri urheilulajeihin liittyvää sisältöä. Kortit voivat sisältää myös urheilutuloksia, pelien tai kilpailujen kohokohtia sekä niihin liittyviä joukkueita.

TV-kortit

TV-korteissa esitellään yksittäisiä TV-ohjelmia tai yhtiöitä. Ne sisältävät usein viime aikoina julkaistuja jaksoja tai kausia, ja niissä voi olla myös tilauspainike, mikäli kyseessä on vahvistettu kanava. Osa ohjelmista voi olla saatavilla ilman lisämaksua, kertamaksusta tai vain Premium-jäsenille.

Videopelikortit

Videopelikorteissa on tiettyihin videopeleihin liittyvää virallista sisältöä. Valitsemalla videopelikortin, voit katsoa peliin liittyvää sisältöä, kuten livestriimejä, uusia latauksia ja suosittuja videoita.

Erikoistapahtumakortit

Erikoistapahtumakortit nostavat esiin sisältöä erilaisista tapahtumista, kuten musiikkifestivaaleista ja suurista urheilukilpailuista, kuten jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuista.

Viralliset käyttäjäkortit

Virallisia käyttäjäkortteja on luotu joillekin YouTuben haetuimmille henkilöille, jotka ovat yleisesti tunnettuja YouTubessa tai sen ulkopuolella, kuten tietyt näyttelijät, artistit, urheilijat ja YouTube-sisällöntuottajat. Näissä korteissa näkyy tilauspainike ja viimeksi ladattu video.

Huom. Virallisia käyttäjäkortteja on toistaiseksi vain rajoitetulla määrällä käyttäjiä. Korttia ei voi pyytää, mutta aiomme laajentaa niitä lähiaikoina uusille kanaville.

Viranhaltijakortit

Viranhaltijakortit näkyvät seuraavantyyppisissä hakulausekkeissa:

• Toimeenpanovaltaisten valtion hallinnon johtajien nimet. Maasta riippuen näitä voivat olla esimerkiksi pääministeri, presidentti tai muu henkilö, jolla on suurin vastuu valtion hallinnosta.
  • Toimeenpanovaltainen valtion hallinnon virasto.
Huom. Viranhaltijakortteja tuetaan vain joissakin maissa, eivätkä ne ole näkyvissä kyseisen viran vaaleja edeltävänä aikana.

Viralliset poliittisen puolueen kortit

Viralliset poliittisen puolueen kortit voivat näkyä osuvien hakujen yhteydessä maissa, joissa ominaisuus on saatavilla. Kelpoisuus perustuu poliittisen puolueen edustukseen kansallisessa hallinnossa.

Huom. Virallisia poliittisen puolueen kortteja tuetaan tällä hetkellä vain Yhdysvalloissa.

Viralliset podcast-kortit

Virallisissa podcast-korteissa esitellään tiettyjä podcast-ohjelmia ja niiden uusimpia jaksoja.

Huom. Viralliset podcast-kortit ovat saatavilla rajatulle joukolle podcast-sisällöntuottajia. Aiomme tuoda ne tulevaisuudessa useampien kanavien saataville.