Officielle kort i Søgning

Officielle kort gør det nemmere for seerne at finde indhold ved at fremhæve officielt materiale i YouTube Søgning. Disse kort indeholder officielle videoer fra de mest populære kanaler, f.eks. fra de mest populære youtubere, berømtheder og musikere, samt indhold med relation til sportshold, film og tv, musik og events. Disse kort genereres automatisk og kan ikke tilpasses.

Musikkort

Musikkort kan inkludere en musiker, sang, genre eller de nyeste album og musikvideoer. Du kan også se nylige premierevideoer og livestreams fra dine yndlingskunstnere på officielle kunstnerkort. Hitlistekort viser de sange og musikvideoer, der søges mest efter på YouTube Music. Få flere oplysninger om Musikhitlister og indsigt.

Sportskort

Sportskort viser sportshold, kommende kampe eller livekampe, turneringer eller indhold i forbindelse med forskellige sportsgrene. Disse kort kan også inkludere de seneste resultater, højdepunkter og relaterede teams.

Tv-kort

Tv-kort inkluderer specifikke serier eller tv-selskaber. De indeholder typisk de seneste afsnit eller sæsoner, og de viser muligvis en Abonner-knap, hvis der er en bekræftet kanal. Nogle serier kan være tilgængelige uden ekstra omkostninger, de kan kræve en engangsbetaling, eller de er muligvis kun tilgængelige for Premium-abonnenter.

Videospilkort

Videospilkort inkluderer officielt indhold, der er relateret til et bestemt videospil. Hvis du vælger et videospilkort, vises der mere indhold om spillet, f.eks. livestreams, de seneste uploads og populære videoer.

Eventkort

Eventkort inkluderer indhold, der er relateret til events, f.eks. musikfestivaler og store sportskonkurrencer som VM.

Kort med kendte personer

Kortene med kendte personer vises for en række personer, der søges meget efter på YouTube, og som er kendte på platformen og udenfor, f.eks. skuespillere, musikere, sportsfolk og populære youtubere. Disse kort har en Abonner-knap og inkluderer den senest uploadede video.

Bemærk! Kort med kendte personer er i øjeblikket tilgængelige for et begrænset antal personer. Det er ikke muligt at anmode om et kort, men vi planlægger at udvide til flere kanaler i den nærmeste fremtid.

Politikerkort

Politikerkort vises i søgeforespørgsler om:

• Navnene på ledere af en offentlig myndighed med ledelsesmagt. Afhængigt af landet omfatter det premierministeren, præsidenten eller enhver anden rolle, der har det øverste ansvar for regeringens ledelse.
  • Embedet for en offentlig myndighed med ledelsesmagt.
Bemærk! Politikerkort understøttes kun i nogle lande. De vises ikke i tiden op til valget til det pågældende embede.

Kort for officielle politiske partier

I lande, hvor denne funktion er tilgængelig, kan der ved relevante søgeforespørgsler vises kort for officielle politiske partier. Kvalificeringen baseres på et politisk partis repræsentation i og valg til en national, repræsentativ form for regering som et større politisk parti.

Bemærk! Kort for officielle politiske partier understøttes i øjeblikket kun i USA.

Officielle kort til podcasts

Officielle kort til podcasts omfatter specifikke podcastserier og de nyeste afsnit af den pågældende serie.

Bemærk! Officielle kort til podcasts er begrænset til en lille undergruppe af podcastere. Vi har planer om at udvide til flere kanaler i fremtiden.