Targetes oficials a la Cerca

Les targetes oficials destaquen material oficial a la Cerca de YouTube i permeten als espectadors descobrir contingut més fàcilment. Inclouen vídeos oficials dels canals principals, com ara els de creadors, famosos i artistes musicals més destacats de YouTube. També inclouen contingut relacionat amb equips esportius, pel·lícules i televisió, música i esdeveniments especials. Aquestes targetes es generen de manera automàtica i no es poden personalitzar.

Targetes de música

Les targetes de música poden incloure artistes musicals, cançons, gèneres, o àlbums i vídeos musicals recents. A les targetes oficials d'artista també hi pots veure estrenes i trasmissions en directe recents dels teus artistes preferits. Les targetes de llistes d'èxits més populars mostren les cançons i els vídeos musicals més populars de YouTube Music a la Cerca. Obtén més informació sobre les estadístiques i les llistes d'èxits de música.

Targetes esportives

Les targetes esportives mostren equips esportius, pròxims partits o partits en directe, competicions o contingut de diferents tipus d'esports. Aquestes targetes també poden incloure resultats recents, informació destacada i equips relacionats.

Targetes de televisió

Les targetes de televisió inclouen programes o canals de televisió concrets. Normalment, inclouen episodis o temporades recents, i és possible que s'hi mostri el botó de subscripció si hi ha un canal verificat. Alguns programes poden estar disponibles sense cap cost econòmic, requerir un pagament únic o estar disponibles només per a subscriptors de Premium.

Targetes de videojocs

Les targetes de videojocs inclouen contingut oficial relacionat amb un videojoc determinat. Si selecciones una targeta de videojocs, es mostra més contingut sobre el joc, com ara les transmissions en directe, les pujades més recents i els vídeos populars.

Targetes d'esdeveniments especials

Les targetes d'esdeveniments especials inclouen contingut d'esdeveniments, com ara festivals de música i grans competicions esportives, com la Copa del Món.

Targetes de perfils oficials

Les targetes de perfils oficials mostren algunes de les persones més cercades a YouTube i que són ben conegudes dins o fora de la plataforma, com ara actors, músics, atletes i creadors populars de la plataforma. Aquestes targetes tenen el botó Subscriu-me i inclouen el darrer vídeo penjat.

Nota: actualment, les targetes de perfils oficials només estan disponibles per a un nombre limitat de persones i no es poden sol·licitar, però la nostra intenció és ampliar aquesta funció a més canals pròximament.

Targetes de titulars de càrrecs públics

Les targetes de titulars de càrrecs públics es mostraran a les consultes de cerca sobre:

• Noms de líders d'un òrgan governamental amb poder executiu. Segons el país, això inclou el primer ministre, el president o qualsevol altre càrrec que tingui la responsabilitat màxima del govern d'un estat.
  • Càrrecs d'un òrgan governamental amb poder executiu.
Nota: la targeta de titular de càrrec públic només s'admet en alguns països. No es mostrarà durant el període precedent a l'elecció del càrrec en qüestió.

Targetes de partits polítics oficials

Als països on aquesta funció estigui disponible, es poden mostrar targetes de partits polítics oficials a les consultes de cerca rellevants. La idoneïtat es basa en la representació i les eleccions d'un partit polític com a partit polític majoritari en una forma de govern nacional i representativa.

Nota: actualment, les targetes de partits polítics oficials només s'admeten als Estats Units.

Targetes oficials de pòdcasts

Les targetes oficials de pòdcasts inclouen programes de pòdcast específics i els seus episodis més recents.

Nota: les targetes oficials de pòdcasts estan limitades a un grup reduït de creadors de pòdcasts. La nostra intenció és ampliar aquesta funció a més canals en el futur.