Hantera biblioteket

På sidan Bibliotek hittar du Historik, Titta senare, Spellistor och annan kanalinfo.

Du hittar biblioteket genom att öppna menyn till vänster eller längst ned och välja Bibliotek .

Historik

Under Historik finns innehåll du nyligen har tittat på.

Titta senare

Under Titta senare finns innehåll du har sparat eller vill återkomma till. Läs mer om hur du lägger till innehåll på din Titta senare-lista.

Spellistor

Du kan spara spellistor i biblioteket. Läs mer om spellistor.

Gillade videor

Videor du har gillat finns under Gillade videor.

Köp

Under Köp hittar du innehåll du har köpt. Läs mer om hur du köper videor.