Het tabblad Jij

Ga naar het tabblad Jij om alles te zien wat je op YouTube hebt bekeken, gedownload of gekocht. Op deze pagina vind je ook accountgerelateerde instellingen en kanaalinformatie.

Explore the You tab on your mobile device

Tik op je profielfoto om naar het tabblad Jij te gaan. Hier heb je de volgende opties:

Ander account

Tik op Ander account om van account te wisselen. Je vindt deze optie onder je kanaalnaam. Je vindt deze optie ook als je rechtsboven op de pagina op Instellingen tikt.

Google-account

Tik op Google-account om naar je Google-account te gaan. Je vindt deze optie onder je kanaalnaam. Je vindt deze optie ook als je rechtsboven op de pagina op Instellingen tikt.

Incognito aanzetten

Tik op Incognito aanzetten om privé te browsen op YouTube. Je vindt deze optie onder je kanaalnaam.

Geschiedenis

Onder Geschiedenis vind je de video's die je onlangs hebt bekeken. Ontdek meer informatie over hoe je je kijkgeschiedenis beheert

Playlists

De playlist Later bekijken en de playlists die je hebt gemaakt, inclusief openbare, privé- en verborgen playlists, vind je onder Playlists. In een playlist kunnen tot wel 5000 video's staan. Vind meer informatie over hoe je playlists beheert.

Downloads

Onder Downloads vind je video's die je hebt gedownload voor later.

Je video's

De video's die je eerder hebt geüpload, vind je onder Je video's.

Je films en tv

Video's die je hebt gekocht, vind je onder Je films en tv. Vind meer informatie over hoe je films en series koopt.

Badges

Bekijk de badges die je hebt verdiend. Vind meer informatie over hoe je badges krijgt en beheert.

Je fragmenten

Als je fragmenten van video's maakt om te bewaren voor later of te delen met anderen, worden ze hier opgeslagen. Vind meer informatie over hoe je fragmenten deelt.

Winkelwagen

Kijk welke producten je aan je winkelwagen hebt toegevoegd.

Shopping-verlanglijstje

Als je producten op je verlanglijstje hebt opgeslagen, vind je die hier.

Je Premium-voordelen

Als je Premium-lid bent, staan hier de voordelen van je lidmaatschap. Meer informatie over hoe je een Premium-lidmaatschap instelt

Hulp en feedback

Tik op Hulp en feedback voor bronnen in ons Helpcentrum of om ons feedback te sturen.

Instellingen

Tik rechtsboven in het scherm op Instellingen  om aanvullende instellingsopties te bekijken, zoals toegankelijkheid, privacy en delen.

Opmerking: Je ziet misschien niet al deze gedeelten. Als je bijvoorbeeld geen artikelen aan je winkelwagen hebt toegevoegd, verschijnt het gedeelte Winkelwagen niet.