Je bibliotheek beheren

Op de pagina Bibliotheek vind je je geschiedenis, Later bekijken, playlists en andere kanaalgegevens.

Ga naar de gids  en klik op Bibliotheek  om je bibliotheek te bekijken.

Geschiedenis

Onder Geschiedenis vind je de video's die je onlangs hebt bekeken. Bekijk meer informatie over hoe je je kijkgeschiedenis beheert.

Later bekijken

Onder Later bekijken vind je de video's die je hebt opgeslagen of weer wilt bekijken. Bekijk meer informatie over hoe je video's toevoegt aan je lijst Later bekijken.

Playlists

Onder Playlists vind je de openbare, verborgen en privéplaylists die je hebt gemaakt. Bekijk meer informatie over hoe je playlists beheert.

Gelikete video's

Onder Gelikete video's vind je de video's die je hebt geliket. Bekijk meer informatie over hoe je gelikete video's beheert.