Explorar la pestanya Tu

Visita la pestanya Tu per veure tot el que has mirat, baixat o comprat a YouTube. En aquesta pàgina també pots trobar opcions de configuració relacionades amb el compte i la informació del canal.

Explore the You tab on your mobile device

Per trobar la pestanya Tu, toca la teva foto de perfil . En aquesta pàgina, pots:

Canviar de compte

Per canviar el compte que utilitzes, toca Canvia de compte. Pots trobar aquesta opció a sota del nom del teu canal. També la trobaràs quan toquis Configuració a la part superior dreta de la pàgina.

Compte de Google

Per anar al teu Compte de Google, toca Compte de Google. Pots trobar aquesta opció a sota del nom del teu canal. També la trobaràs quan toquis Configuració a la part superior dreta de la pàgina.

Activar el mode d'incògnit

Per navegar per YouTube de manera privada, toca Activa el mode d'incògnit. Pots trobar aquesta opció a sota del nom del teu canal.

Historial

A la secció Historial pots trobar els vídeos que has vist recentment. Obtén més informació sobre com pots gestionar l'historial de visualitzacions.

Llistes de reproducció

A la secció Llistes de reproducció pots trobar la llista Visualitza més tard i les llistes de reproducció que has creat, incloses les públiques, les privades i les ocultes. Una llista de reproducció pot incloure 5.000 vídeos com a màxim. Obtén més informació sobre com pots gestionar les llistes de reproducció.

Baixades

A la secció Baixades pots trobar els vídeos que has baixat per mirar-los més tard.

Els teus vídeos

A la secció Els teus vídeos pots trobar els vídeos que has penjat anteriorment.

Les teves pel·lícules i programes de televisió

A la secció Les teves pel·lícules i programes de televisió pots trobar els vídeos que has comprat. Obtén més informació sobre com pots comprar pel·lícules i programes.

Insígnies

Consulta les insígnies que has obtingut. Obtén més informació sobre com pots obtenir i gestionar insígnies.

Els teus clips

Quan retalles parts de vídeos per desar-les per a més tard o compartir-les amb altres persones, s'emmagatzemen aquí. Obtén més informació sobre com pots compartir clips.

Carretó

Consulta els productes que has afegit al carretó.

Llista de desitjos de compres

Si has desat productes a la llista de desitjos, els pots trobar aquí.

Avantatges de Premium

Si ets membre de Premium, pots veure els avantatges que tens disponibles amb la teva subscripció. Obtén més informació sobre com pots configurar una subscripció a Premium.

Ajuda i suggeriments

Toca Ajuda i suggeriments per trobar recursos al nostre Centre d'ajuda o enviar-nos suggeriments.

Configuració

Toca Configuració a l'extrem superior dret de la pantalla per veure més opcions de configuració, com ara les d'accessibilitat, de privadesa i de compartició.

Nota: és possible que no vegis totes aquestes seccions. Per exemple, si no has afegit cap article al carretó, la secció Carretó no es mostrarà.