Explorar la pestanya Tu

Visita la pestanya Tu per veure tot el que has mirat, baixat o comprat a YouTube. En aquesta pàgina també pots trobar opcions de configuració relacionades amb el compte i la informació del canal.

Explore the You tab on your mobile device

Per trobar la pestanya Tu, ves a la guia i fes clic a Tu. Des d'aquí, pots:

Canviar de compte

Per canviar el compte que utilitzes, fes clic a Canvia de compte. Pots trobar aquesta opció a sota del nom del teu canal. També la trobaràs quan facis clic a la teva foto de perfil a l'extrem superior dret de la pàgina.

Compte de Google

Per anar al teu Compte de Google, fes clic a Compte de Google. Pots trobar aquesta opció a sota del nom del teu canal. També la trobaràs quan facis clic a la teva foto de perfil a l'extrem superior dret de la pàgina.

Historial

A la secció Historial pots trobar els vídeos que has vist recentment. Obtén més informació sobre com pots gestionar l'historial de visualitzacions.

Canals Primetime

Mira els canals Primetime que has comprat.

Visualitza més tard

Aquí trobaràs els vídeos que has desat a la llista de reproducció Visualitza més tard.

Llistes de reproducció

A la secció Llistes de reproducció pots trobar les llistes que has creat, incloses les públiques, les privades i les ocultes. Una llista de reproducció pot incloure 5.000 vídeos com a màxim. Obtén més informació sobre com pots gestionar les llistes de reproducció.

Vídeos que m'agraden

A la secció Vídeos que m'agraden pots trobar els vídeos que t'han agradat.

Els teus vídeos

A la secció Els teus vídeos pots trobar els vídeos que has penjat anteriorment.

Insígnies

Consulta les insígnies que has obtingut. Obtén més informació sobre com pots obtenir i gestionar insígnies.

Els teus clips

Quan retalles parts de vídeos per desar-les per a més tard o compartir-les amb altres persones, s'emmagatzemen aquí. Obtén més informació sobre com pots compartir clips.

Nota: és possible que no vegis totes aquestes seccions a la pestanya Tu.