Corregir superposicions de referències

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube Studio.

Les superposicions de referències es produeixen quan dos fitxers de referència presenten segments que s'utilitzen per a la reclamació del mateix contingut visual, audiovisual o d'àudio.

El partner que hagi penjat el fitxer de referència més recent rebrà una superposició de referències que requerirà una acció a la pàgina Problemes del Gestor de continguts de Studio.

Perquè Content ID pugui reclamar correctament el contingut basant-se en una referència amb un problema de superposició, el proveïdor de la referència ha de triar una d'aquestes opcions:

• Excloure el segment superposat de la seva referència.
  • Reivindicar la propietat del segment si té els drets exclusius del contingut.

Notes:

• Tens 30 dies per revisar les superposicions de referències que tenen l'estat Acció necessària i prendre les mesures pertinents.
  • Només el proveïdor de la referència pot prendre mesures pel que fa a les superposicions de referències.
    • Si el proveïdor ja no és propietari del recurs, un altre propietari pot prendre mesures.
    • Si un recurs té dos o més propietaris, és possible que hagis de treballar amb un altre propietari per resoldre la superposició.

Prendre mesures pel que fa a un segment superposat

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Problemes .
  3. Fes clic a la barra de filtres i selecciona Tipus de problema i després Superposició de referències i després APLICA.
    • Nota: també pots accedir a aquesta pàgina directament des de Tauler fent clic a Superposició de referències a la columna Problemes.
  4. Fes clic a la superposició de referències amb l'estat Acció necessària. S'obrirà una pàgina per mostrar més detalls sobre el segment superposat, inclosa la informació sobre la propietat.
  5. Fes clic a REPRODUEIX LA COINCIDÈNCIA per reproduir i comparar els segments superposats.
  6. Tria quina mesura vols prendre:
    • NO, EXCLOU LES SUPERPOSICIONS: exclou el segment superposat de la referència. Aquesta acció permet que l'altra part reivindiqui la propietat del segment.
    • SÍ, REIVINDICA LA PROPIETAT: confirma que tens els drets exclusius del segment superposat. Aquesta acció demana a l'altra part que corregeixi la superposició de referències.
      • Nota: si tries aquesta opció, el propietari de l'altra referència rebrà una notificació a la pàgina Problemes. El propietari també pot excloure el segment superposat o tornar a reivindicar els drets exclusius del segment.
Per contactar amb l'altre propietari, fes clic a la icona de correu electrònic que hi ha al costat del recurs de l'altra part. Si es torna a reivindicar una superposició de referències, ja no podràs reivindicar els drets exclusius.

Prendre mesures pel que fa a diversos segments superposats

1. A la pàgina Problemes , fes clic a les caselles de selecció que hi ha al costat de les superposicions de referències sobre les quals vols dur a terme la mateixa acció.
  2. Al bàner superior, tria una acció:
    • REIVINDICA LA SUPERPOSICIÓ DE REFERÈNCIES: confirma que tens els drets exclusius de les superposicions de referències que has seleccionat. Aquesta acció demana a les altres parts que corregeixin les superposicions de referències.
    • EXCLOU LA SUPERPOSICIÓ DE REFERÈNCIES: exclou les superposicions de referències dels fitxers de referència. Això permet a les altres parts confirmar la propietat dels segments.
Fins que no es resolgui la superposició de referències, les reclamacions basades en el segment superposat es mantindran amb el partner que ha publicat el contingut primer. Un cop resolta, les reclamacions s'apliquen a la referència que té la propietat reivindicada final.

Gestionar les superposicions de referències

Per gestionar les superposicions de referències des de la pàgina Problemes , pots:

• Fer clic a les capçaleres de les columnes per ordenar-les per caducitat, títol, data de creació, visualitzacions, nombre de vídeos reclamats o durada de la superposició.
  • Fer clic a la barra de filtres i seleccionar Dates de creació dels recursos, Tercers o altres filtres rellevants per definir millor la llista.
  • Fer clic a Estat per veure les superposicions de referències en diferents etapes:
    • Acció necessària: superposicions de referències que requereixen la teva revisió. Pots triar si vols reivindicar la teva propietat o excloure els segments superposats.
    • En espera: superposicions de referències de què has reivindicat la propietat i que estan a l'espera que el propietari de l'altra referència prengui mesures
    • Resolt: superposicions de referència que s'han resolt. A la columna Informació de l'estat es mostra si un segment superposat tenia un d'aquests estats:
      • Exclòs: el segment està exclòs de la teva referència i la superposició s'ha resolt a favor de l'altra part.
      • Exclòs (caducat): el segment està exclòs de la teva referència i la superposició s'ha resolt a favor de l'altra part. La superposició es va resoldre quan va caducar.
      • Propietat meva (manual): el segment és propietat teva i la superposició s'ha resolt a favor teu. La superposició es va resoldre manualment amb una acció duta a terme per tu o per l'altra part.
      • Propietat meva (caducat): el segment és propietat teva i la superposició s'ha resolt a favor teu. La superposició es va resoldre quan va caducar.