Resoldre les superposicions de referències de Content ID

Les funcions que es descriuen en aquest article estan disponibles només per als partners que utilitzin el sistema de cerca de coincidències Content ID de YouTube.

Les superposicions de referències es produeixen quan dos fitxers de referència penjats a Content ID inclouen segments que comportaran reclamacions sobre continguts visuals, audiovisuals o d'àudio idèntics.

El partner que pengi la referència més recent veurà una a superposició de referències que necessita una acció a la llista "Problemes" del Gestor de continguts.

Perquè Content ID executi correctament les reclamacions basades en un fitxer de referència superposat, has d'especificar quina part té els drets exclusius dels segments superposats.

Gestionar les superposicions de referències

Per gestionar les superposicions de referències a la cua "Problemes", pots fer clic a les capçaleres de les columnes per ordenar els elements per caducitat, títol, data de creació, visualitzacions diàries afectades, nombre de vídeos reclamats o durada de la superposició.

Si filtres per estat, pots veure les superposicions de referències en diferents etapes:

• Acció necessària: revisa els segments superposats i confirma'ls o exclou-los. Tens 30 dies per revisar les superposicions de referències d'aquest estat i emprendre les accions que consideris necessàries.
  • En espera: consulta les superposicions de referències en què has confirmat els segments superposats i en què estàs esperant que el propietari de l'altre fitxer de referència emprengui alguna acció.
  • Resolt: consulta les superposicions de referència resoltes. La columna d'informació de l'estat mostra si un segment de superposició s'ha "exclòs" de la teva referència o ara és de la teva propietat i si la resolució va ser per caducitat o per acció manual.

Pots fer clic a Selecciona un filtre per filtrar per dates de creació dels recursos, de tercers, etc.

Resoldre les superposicions de referències

En seleccionar una superposició de referències amb l'estat Acció necessària, obtindràs una visualització detallada amb informació general sobre el propietari de l'altra referència i de la part superposada.

Fes clic a "Reprodueix la coincidència" per reproduir i comparar els segments superposats i, a continuació, fes alguna d'aquestes accions:

• Exclou el segment superposat i permet que l'altra part en confirmi la propietat.
  • Confirma els drets exclusius del segment superposat i demana a l'altra part que resolgui la superposició de referències. Si fas això, el propietari de l'altre fitxer de referència rebrà un avís d'Acció necessària a la seva llista Problemes en què se li indicarà que ha de resoldre la superposició i tindrà l'opció d'excloure'n la part superposada. El propietari de l'altre fitxer de referència també podrà contrarestar la confirmació dels drets exclusius del segment superposat.

Per contactar amb l'altra part, fes clic a la icona del correu que hi ha al costat del seu recurs.

Si una superposició de referències es "contraresta" i torna a la cua, ja no veuràs l'opció per confirmar-ne els drets exclusius.

Les reclamacions basades en la part superposada de la referència queden lligades al partner que ha publicat el contingut primer, fins que no es resolgui la superposició de referències. Un cop resolta, les reclamacions s'apliquen a la referència que té la propietat final confirmada.

Nota: algunes opcions disponibles a la versió clàssica del Gestor de continguts, com ara la capacitat d'exportar a CSV o excloure de manera massiva superposicions de referències, estaran disponibles aviat amb la versió beta del Gestor de continguts de YouTube Studio. Estigues atent.