Kjøp Super Chat-meldinger eller Super Stickers-merker

Merk: Enkelte nye Super Chat-, Super Stickers- og supertakk-kjøp som gjennomføres i YouTube-appen for Android, blir fakturert via Google Play. Denne endringen påvirker ikke priser eller kostnader – bare hvor fakturaen kommer fra. Du kan gå til pay.google.com for å se nye belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert.

Med Super Stickers eller Superchat-meldinger kan du få meldingene dine til å skille seg ut i direktechatten. Når du kjøper og sender en Super Chat-melding, fremheves meldingen din i direktechatfeeden. Når du kjøper og sender et Super Sticker-merke, dukker det opp en digital eller animert melding i direktechatfeeden. Finn ut mer om tilgjengelighet og systemkrav. Skaperne mottar det meste av inntektene fra Super Chat og Super Stickers.

Kjøp Super Chat-meldinger eller Super Stickers-merker

Følg denne veiledningen for å kjøpe en Super Chat-melding eller et Super Stickers-merke på en datamaskin:
  1. Klikk på dollartegnet i en direktechat. Direktechatten må være synlig.
  2. Velg et av disse alternativene:​
    1. Super Sticker etterfulgt av finn en klistremerkepakke du liker etterfulgt av velg klistremerket du ønsker å kjøpe.
    2. Superchat etterfulgt av dra glidebryteren eller skriv inn ønsket verdi for å velge et beløp etterfulgt av legg eventuelt til en melding.
      • Fargen og nedtellingen som er festet øverst i chatfeeden, varierer avhengig av hvor mye du betaler.
  3. Klikk på Kjøp og send.
  4. Følg veiledningen for å fullføre kjøpet.

Gjør følgende når du har kjøpt en Superchat-melding eller et Super Stickers-merke:

• Avhengig av kjøpsverdien kan det hende vi fester Superchat-meldingen din eller Super Stickers-merket ditt øverst i direktechatfeeden. En nedtelling i chatvisningen viser hvor lenge Superchat-meldingen din eller Super Stickers-merket ditt er festet. Det kan hende skaperen avslutter direktechatten eller direktesendingen før tiden din i chatvisningen er utløpt. Super Stickers og Superchat-meldinger kan ikke overføres mellom videoer.
  • Når du kjøper en Superchat-melding eller et Super Stickers-merke, kan vi offentliggjøre en kjøpsmilepæl, for eksempel første gang du kjøper en Superchat-melding, slik at andre kan feire milepælen din. Før du kjøper, får du en forhåndsvisning av kunngjøringen av milepælen. Milepælene er basert på kjøpsloggen din, som du finner i Min aktivitet.
  • Skaperen eller andre seere kan samhandle med Super Chat-meldingen i direktechatfeeden ved å like den eller merke den med et hjerte. Hvis en bruker liker en Super Chat-melding, vises dette i direktesendingen, men det blir ikke lagret til senere, altså vises det ikke i den arkiverte utgaven av sendingen.
Merk:
  • Super Stickers-merket eller Superchat-meldingen samt kanalnavnet og profilbildet ditt er synlig for alle. Det samme gjelder kjøpssummen.
  • I likhet med alt annet innhold på YouTube må Super Stickers og Superchat-meldinger du sender, overholde retningslinjene for brukere.
  • YouTube noterer seg hvor mange kjøp du gjennomfører, slik at du kan bli offentlig anerkjent for kjøpsmilepæler. Hvis du ikke vil delta i kjøpsmilepæler, kan du gå til Min aktivitet og fjerne kjøpsdata fra loggen.

Kjøpsgrenser

Kjøp på mindre enn USD 5 (eller tilsvarende i lokal valuta) vises ikke i chatvisningen.

Den daglige og ukentlige kjøpsgrensen varierer avhengig av land eller region. Vanligvis kan du kan bruke opptil USD 500 per dag eller USD 2000 per uke (eller tilsvarende i lokal valuta) på

• Superchat-meldinger
  • Super Stickers
  • Supertakk
  • en kombinasjon av alle tre

Chatmoderering

Alle chatmeldinger, inkludert tekst og grafikk, kan modereres av skapere og YouTube. Modererte chatmeldinger kan når som helst bli fjernet fra visningen av deg og/eller andre, av hvilken som helst grunn og uten forvarsel.

Du kan også fjerne Superchat-meldinger eller Super Stickers-merker du har kjøpt og sendt. Klikk på Mer '' etterfulgt av Fjern.

Super Stickers eller Superchat-meldinger som er moderert eller fjernet, refunderes ikke. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte brukerstøtten for YouTube eller ta en titt på refusjonsretningslinjene våre.

Retningslinjene for Superchat og Super Stickers

I likhet med alt annet innhold på YouTube må Super Stickers og Superchat-meldinger du sender, overholde retningslinjene for brukere.

Du må også fortsette å overholde alle gjeldende lover i overensstemmelse med vilkårene for bruk av YouTube. Penger du bruker på Superchat-meldinger og Super Stickers, kan behandles ulikt avhengig av hvilke lover som gjelder for deg og aktivitetene dine. Merk at Superchat og Super Stickers ikke er verktøy for folkefinansiering eller donasjoner. Du har ansvar for å forstå og fullt ut overholde alle gjeldende lover – inkludert lovbestemmelser som påvirker muligheten din til å kjøpe Superchat-meldinger eller Super Stickers.

Send inn en opphavsrettsklage for Super Stickers

Hvis du mener at et Super Sticker-merke utgjør brudd på opphavsretten din, kan du sende inn et varsel om brudd på opphavsretten. Dette setter i gang en juridisk prosess. For å sende inn klagen må du oppgi nettadressen til Super Sticker-merket du mener krenker opphavsretten din.

For å klage må du sende inn følgende informasjon til copyright@youtube.com:

1. Kontaktinformasjonen din
    Du må oppgi informasjon som gjør det mulig for oss og opplasterne av Super Sticker-merkene du vil ha fjernet, å kontakte deg i forbindelse med klagen – for eksempel en e-postadresse, en fysisk adresse eller et telefonnummer.

2. En beskrivelse av verket du mener er krenket
    I klagen må du gi en tydelig og fullstendig beskrivelse av det opphavsrettsbeskyttede innholdet du vil beskytte. Hvis klagen din omfatter flere opphavsrettsbeskyttede verk, kan du, i henhold til loven, oppgi et representativt utvalg av disse.

3. Nettadressen til alle Super Sticker-merkene du mener bruddet gjelder
    Klagen din må inneholde nettadressen til hvert av Super Sticker-merkene du mener forårsaker brudd på rettighetene dine, ellers er det ikke mulig for oss å finne og fjerne dem. Generell informasjon om Super Stickers-merkene, som kanaladresser eller brukernavn, er ikke tilstrekkelig.

• Slik finner du nettadressen: På en datamaskin går du til Super Sticker-merket i chatfeeden eller Super Sticker-kjøpsprosessen etterfulgt av høyreklikk på Super Sticker-merket etterfulgt av kopiér bildeadressen.

4. Du må samtykke i og inkludere følgende utsagn:
    «Jeg er i god tro om at bruken av materialet som er påklaget, ikke er tillatt av opphavsrettseieren, vedkommendes representant eller loven.»

5. Samt følgende erklæring:
    «Jeg erklærer, vel vitende om at jeg kan bli tiltalt for mened hvis jeg oppgir uriktige opplysninger, at informasjonen i dette varselet er korrekt, og at jeg er eieren av, eller er autorisert til å handle på vegne av eieren av, en enerett som angivelig er krenket.»

6. Underskriften din
    For at en klage skal anses som fullstendig, må den være signert, fysisk eller elektronisk, av opphavsrettseieren eller en representant med autorisasjon til å opptre på vegne av vedkommende. Du kan oppfylle dette kravet ved å skrive inn det fulle juridiske navnet ditt (fornavn og etternavn, ikke et bedriftsnavn) nederst i klagen – dette anses som signaturen din.

Steder der Superchat og Super Stickers er tilgjengelig

Super Chat og Super Stickers er tilgjengelig på følgende steder:
  • Algerie
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australia
  • Østerrike
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgia
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Caymanøyene
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Egypt
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesia
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Makedonia
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nord-Marianene
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • Turks- og Caicosøyene
  • De amerikanske jomfruøyene
  • Uganda
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam