Super Chatin tai Super Stickerin ostaminen

Huom. YouTuben Android-sovelluksella ostetut uudet Super Chatit, Super Stickerit ja Superkiitokset laskutetaan joissain tapauksissa Google Playn kautta. Tämä muutos ei vaikuta hintaan vaan ainoastaan laskutustapaan. Osoitteesta pay.google.com voit katsoa uudet veloitukset ja tarkistaa, miten sinua laskutetaan.

Super Chat ja Super Stickers saavat livechat-viestisi erottumaan joukosta. Kun ostat ja lähetät Super Chatin, voit korostaa viestiäsi livechat-syötteessä. Super Stickereillä saat digitaalisen tai animoidun viestin ponnahtamaan esiin livechat-syötteestä. Lue lisää saatavuudesta ja järjestelmävaatimuksista. Suurin osa Super Chatin ja Super Stickersin tuloista maksetaan sisällöntuottajille.

Super Chatin tai Super Stickerin ostaminen

Näin ostat Super Chatin tai Super Stickerin tietokoneella:
  1. Valitse livechatista dollarikuvake . Livechatin on oltava näkyvissä.
  2. Valitse jokin seuraavista:​
    1. Super Sticker ja sitten etsi mieleinen tarrapaketti ja sitten valitse yksittäinen tarra, jonka haluat ostaa.
    2. Super Chat ja sitten valitse summa vetämällä liukusäädintä tai kirjoita haluamasi summa ja sitten lisää valinnainen viesti.
      • Viestin väri sekä aika, jonka se näkyy chatsyötteen yläreunassa, riippuvat käytetystä summasta.
  3. Valitse Osta ja lähetä.
  4. Tee ostos loppuun ohjeiden mukaan.

Kun olet ostanut Super Chatin tai Super Stickerin:

• Ostoksen arvosta riippuen Super Chat tai Super Sticker saatetaan kiinnittää livechatsyötteen yläreunaan. Näet laskurista, miten kauan Super Chat tai Super Sticker on vielä kiinnitettynä. Sisällöntuottaja voi lopettaa livechatin tai livestriimin ennen kuin laskurin aika on kulunut loppuun. Super Stickerit ja Super Chatit eivät siirry videosta toiseen.
  • Osana Super Chat- tai Super Sticker ‐ostosta voimme ilmoittaa julkisesti saavutuksestasi, esimerkiksi kun ostat Super Chatin ensimmäistä kertaa. Näin muut voivat juhlistaa sitä kanssasi. Voit esikatsella saavutuksen juhlistusviestiä ennen ostamista. Saavutukset perustuvat ostohistoriaasi, joka löytyy Omista tapahtumista.
  • Sisällöntuottaja tai muut katsojat voivat reagoida Super Chatiin livechatfiidissä antamalla sille sydämen tai tykkäyksen. Jos käyttäjä tykkää Super Chat ‐viestistä, tykkäys näkyy livestriimissä, mutta sitä ei tallenneta. Se ei siis näy esimerkiksi arkistoidussa livestriimissä.
Huomioitavaa
  • Ostamasi Super Chat tai Super Sticker, kanavasi nimi, profiilikuvasi ja ostosumma näkyvät julkisesti.
  • Muun YouTube-sisällön tavoin myös lähettämiesi Super Chatien ja Super Stickerien on oltava yhteisösääntöjen mukaisia.
  • YouTube kirjaa muistiin ostostesi määrän, jotta sinut voidaan huomioida saavutuksistasi. Jos et halua huomionosoituksia saavutuksistasi, poista aiempi ostodata Omista tapahtumista.

Ostorajat

Viestinäkymässä ei näy ostoksia, joiden arvo on alle 5 $ tai vastaava summa muussa valuutassa.

Päivittäinen ja viikoittainen ostoraja riippuu maasta tai alueesta. Yleensä voit käyttää enintään 500 $ päivässä ja enintään 2 000 $ viikossa tai vastaavat summat muussa valuutassa

• Super Chateihin
  • Super Stickereihin
  • Superkiitoksiin
  • kaikkiin kolmeen yhteensä.

Chatin valvonta

Sisällöntuottajat ja YouTube voivat valvoa kaikkia chat-viestejä ja niihin sisältyviä kuvia. Sinulla ja/tai muilla määritetyillä käyttäjillä on mahdollisuus poistaa valvottu chat-viesti näkyvistä ilman ilmoitusta milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.

Voit myös poistaa ostamiasi ja lähettämiäsi Super Chateja ja Super Stickereitä. Klikkaa Lisää " ja sitten Poista.

Super Chateista ja Super Stickereistä, joihin valvoja puuttuu tai jotka on poistettu, ei myönnetä hyvitystä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä YouTuben tukitiimiin tai tutustu hyvityskäytäntöömme.

Super Chat- ja Super Stickers ‑käytännöt

Muun YouTube-sisällön tavoin myös lähettämiesi Super Chatien ja Super Stickerien on oltava yhteisön sääntöjen mukaisia.

Sinun on myös noudatettava kaikkia sovellettavia lakeja YouTuben käyttöehtojen edellyttämällä tavalla. Super Chateihin ja Super Stickereihin kuluttamiesi rahojen käsittely riippuu laeista, joita sovelletaan sinuun ja toimintaasi. Pidä mielessä, että Super Chat ja Super Stickers eivät ole joukkorahoitus- tai lahjoituskeinoja. Olet itse vastuussa siitä, että ymmärrät kaikki sovellettavat lait ja toimit niiden mukaisesti. Tämä koskee esimerkiksi sitä, voitko ostaa Super Chateja ja Super Stickereitä.

Super Stickereitä koskevan tekijänoikeusvalituksen lähettäminen

Jos olet sitä mieltä, että Super Sticker loukkaa tekijänoikeuttasi, voit lähettää ilmoituksen tekijänoikeusrikkomuksesta. Tämä aloittaa oikeusprosessin. Valitukseen on sisällytettävä tekijänoikeutta mielestäsi loukkaavan Super Stickerin URL-osoite.

Tee valitus lähettämällä meille sähköpostilla seuraavat tiedot osoitteeseen copyright@youtube.com:

1. Yhteystietosi
    Sinun on ilmoitettava meille sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero tai muu tieto, jonka avulla YouTube ja poistettavien Super Stickerien lataaja voivat ottaa sinuun yhteyttä valitukseesi liittyvissä asioissa.

2. Kuvaus teoksesta, johon liittyviä oikeuksiasi on mielestäsi loukattu
    Kuvaile valituksessasi selkeästi ja kattavasti tekijänoikeuksien alaista sisältöä, jota haluat suojata. Jos valituksesi koskee useita tekijänoikeuksien alaisia teoksia, laki sallii kyseisten teoksien ilmoittamisen listana.

3. Kunkin väitetysti tekijänoikeuksia loukkaavan Super Stickerin tarkka URL-osoite
    Valitukseesi on sisällyttävä tarkka URL-osoite, josta mielestäsi oikeuksiasi loukkaava Super Sticker löytyy. Muuten emme voi löytää ja poistaa sitä. Yleiset Super Stickeriä koskevat tiedot, kuten kanavan URL-osoite tai käyttäjänimi, eivät riitä.

• Näin selvität tarkan URL-osoitteen: Mene tietokoneella chatsyötteessä tai ostoprosessissa näkyvään Super Stickeriin ja sitten klikkaa Super Stickeriä hiiren kakkospainikkeella ja sitten valitse Kopioi kuvan osoite.

4. Hyväksy seuraava lausunto ja liitä se valitukseesi:
    "Uskon vilpittömästi, että materiaalin käyttö valituksen mukaisella tavalla ei ole tekijänoikeuden omistajan, tämän edustajan tai lain sallimaa."

5. Hyväksy myös seuraava lausunto ja liitä se valitukseesi:
    "Tämän ilmoituksen tiedot pitävät paikkansa, ja vannon väärästä valasta seuraavista rangaistuksista tietoisena, että olen tekijänoikeuksien omistaja tai minut on valtuutettu toimimaan väitetysti loukatun yksinomaisen oikeuden omistajan puolesta."

6. Allekirjoituksesi
    Valituksiin vaaditaan fyysinen tai sähköinen allekirjoitus tekijänoikeuden omistajalta tai tätä virallisesti edustavalta taholta. Voit täyttää tämän vaatimuksen kirjoittamalla koko virallisen nimesi (etu- ja sukunimen, ei yrityksen nimeä) nimikirjoitukseksesi valituksen alalaitaan.

Super Chatin ja Super Stickersin saatavuus

Super Chat ja Super Stickers ovat käytettävissä seuraavilla alueilla:
  • Algeria
  • Amerikan Samoa
  • Argentiina
  • Aruba
  • Australia
  • Itävalta
  • Bahrain
  • Valko-Venäjä
  • Belgia
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hertsegovina
  • Brasilia
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Caymansaaret
  • Chile
  • Kolumbia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Dominikaaninen tasavalta
  • Ecuador
  • Egypti
  • El Salvador
  • Viro
  • Suomi
  • Ranska
  • Ranskan Guayana
  • Ranskan Polynesia
  • Saksa
  • Kreikka
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Unkari
  • Islanti
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Italia
  • Japani
  • Jordania
  • Kenia
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Makedonia
  • Malesia
  • Malta
  • Meksiko
  • Marokko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Pohjois-Mariaanit
  • Norja
  • Oman
  • Panama
  • Papua-Uusi-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Etelä-Afrikka
  • Etelä-Korea
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Turkki
  • Turks- ja Caicossaaret
  • Yhdysvaltain Neitsytsaaret
  • Uganda
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Uruguay
  • Vietnam