Køb en Super Chat eller Super Sticker

Bemærk! Visse nye køb af Super Chat, Super Stickers eller Super Tak, som du har foretaget i YouTube-appen til Android, faktureres via Google Play. Denne ændring påvirker ikke prissætning eller omkostninger, men kun hvorfra købet faktureres. Du kan gå til pay.google.com for at se nye debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret.

Få livechatbeskeder til at skille sig ud med Super Chat eller Super Stickers. Når du køber og sender en Super Chat, kan du fremhæve din besked inde i et livechatfeed. Med Super Stickers vises der en digital eller animeret besked i et livechatfeed. Få flere oplysninger om tilgængelighed og systemkrav. Youtuberne får hovedparten af indtægterne fra Super Chat og Super Stickers.

Køb en Super Chat eller Super Sticker

Følg denne vejledning for at købe en Super Chat eller Super Sticker på din computer:
  1. Klik på dollartegnet i en livechat. Livechatten skal være synlig.
  2. Vælg én af følgende muligheder:​
    1. Super Sticker og så find en mærkatsamling, du kan lide og så vælg en individuel mærkat, du gerne vil købe.
    2. Super Chat og så du vælger et beløb ved enten at trække i skyderen eller skrive det ønskede beløb og så tilføj en valgfri besked.
      • Farven og tidsangivelsen, som er fastgjort øverst i et chatfeed, ændrer sig afhængigt af, hvor meget du betaler.
  3. Klik på Køb og send.
  4. Følg vejledningen for at afslutte dit køb.

Når du har købt en Super Chat eller Super Sticker:

• Afhængigt af købsværdien fastgør vi muligvis din Super Chat eller Super Sticker øverst i livechatfeedet. Et nedtællingsur viser, hvor meget længere din Super Chat eller Super Sticker vil være fastgjort. Youtuberen kan afslutte livechatten eller livestreamen, før din tid i nedtællingsuret er opbrugt. Super Stickers og Super Chats kan ikke overføres mellem videoer.
  • Som en del af dit køb af Super Chats eller Super Stickers offentliggør vi muligvis en milepæl for købet, f.eks. første gang du køber en Super Chat, så andre kan fejre din milepæl. Før du køber, får du en forhåndsvisning af meddelelsen om fejring af milepælen. Dine milepæle er baseret på din købshistorik, som du kan se i Min aktivitet.
  • Youtubere eller andre seere kan interagere med din Super Chat i livechatfeedet ved at give den et hjerte eller et like. Hvis en bruger giver en Super Chat-besked et like, vises det i livestreamen, men det gemmes ikke og opbevares ikke på anden vis efterfølgende, f.eks. i livestreamens arkiv.
Bemærk!
  • Din Super Chat eller Super Sticker, dit kanalnavn, dit profilbillede og købesummen er synlige for offentligheden.
  • Som med alt andet på YouTube skal de Super Chats og Super Stickers, du sender, overholde retningslinjerne for fællesskabet.
  • YouTube registrerer antallet af køb, du foretager, så dine købsmilepæle kan blive fejret offentligt. Hvis du ikke vil deltage i købsmilepæle, kan du fjerne dine historiske købsdata ved at gå til Min aktivitet.

Købsgrænser

Køb for mindre end 5 USD (eller tilsvarende i lokal valuta) vises ikke i nedtællingsuret.

Daglig og ugentlig købsgrænse varierer afhængigt af dit land eller din region. Du kan generelt bruge op til 500 USD pr. dag eller 2.000 USD om ugen (eller tilsvarende i lokal valuta) på:

• Super Chats
  • Super Stickers
  • Super Tak
  • Alle 3 samlet

Chatmoderering

Alle chatbeskeder, også tekstbeskeder og grafik, kan modereres af youtubere og af YouTube. Modererede chats kan til enhver tid fjernes fra visning af dig og/eller andre, uanset grund og uden varsel.

Du kan også fjerne den Super Chat eller Super Sticker, som du har købt og sendt. Klik på Mere '' og så Fjern.

Modererede eller fjernede Super Chats og Super Stickers kan ikke refunderes. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte YouTube-supportteamet eller se vores refusionspolitik.

Politikker for Super Chats og Super Stickers

Som med alt andet på YouTube skal de Super Chats og Super Stickers, du sender, overholde retningslinjerne for fællesskabet.

Du skal også stadig overholde alle gældende love i henhold til YouTubes servicevilkår. Penge, du bruger på Super Chats og Super Stickers, behandles muligvis anderledes i henhold til de love, der gælder for dig og dine aktiviteter. Bemærk, at Super Chat og Super Stickers ikke er crowdfunding- eller donationsværktøjer. Du er ansvarlig for at kende og overholde alle gældende love – også omkring hvorvidt du kan købe Super Chats eller Super Stickers.

Indsend et ophavsretligt krav vedrørende Super Stickers

Hvis du mener, at en Super Sticker krænker din ophavsret, kan du indsende en notifikation om krænkelse af ophavsret. Herefter vil der blive taget retslige skridt. For at indsende klagen skal du angive webadressen til den Super Sticker, du mener, krænker din ophavsret.

Du skal angive følgende oplysninger i en mail til copyright@youtube.com for at indsende din klage:

1. Dine kontaktoplysninger
    Du skal angive de nødvendige oplysninger, så vi og uploaderen af en Super Sticker, som du fjerner, kan kontakte dig angående din klage. Det kan f.eks. være en mailadresse, fysisk adresse eller et telefonnummer.

2. En beskrivelse af dit værk, som du mener, er blevet krænket
    I din klage skal du give en klar og fyldestgørende beskrivelse af det ophavsretsligt beskyttede indhold, som du vil beskytte. Hvis flere ophavsretligt beskyttede værker er dækket i din klage, siger loven, at det er nok med en repræsentativ liste over sådanne værker.

3. Den specifikke webadresse for den Super Sticker, som du anser for at krænke din ophavsret
    Din klage skal indeholde den specifikke webadresse for den Super Sticker, som efter din opfattelse krænker din ophavsret, da vi ellers ikke kan finde og fjerne den. Generelle oplysninger om den pågældende Super Sticker, f.eks. kanalens webadresse eller brugernavn, er ikke tilstrækkeligt.

• Sådan finder du webadressen: På din computer skal du gå til den pågældende Super Sticker i chatfeedet eller Super Sticker-købsprocessen og så højreklikke på den pågældende Super Sticker og så Kopiér billedets webadresse.

4. Du skal acceptere og inkludere følgende erklæring:
    "Jeg mener i god tro, at brugen af materialet på den måde, der klages over, ikke er autoriseret af ejeren af ophavsretten, dennes repræsentant eller lovgivningen."

5. Og følgende erklæring:
    "Oplysningerne i denne notifikation er korrekte, og jeg erklærer på tro og love, at jeg er ejer af en eksklusiv rettighed, som hævdes krænket, eller at jeg er en repræsentant, der er bemyndiget til at handle på vegne af ejeren."

6. Din underskrift
    Fuldstændige klager kræver fysisk eller elektronisk underskrift fra ejeren af ophavsretten eller en repræsentant, der er bemyndiget til at handle på dennes vegne. For at imødekomme dette krav kan du nederst i din klage skrive dit fulde juridiske navn (et fornavn og et efternavn, ikke et firmanavn), hvilket vil fungere som din underskrift.

Lokationer, hvor Super Chat og Super Stickers er tilgængelige

Super Chat og Super Stickers er tilgængelige på følgende lokationer:
  • Algeriet
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australien
  • Østrig
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgien
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Canada
  • Caymanøerne
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Den Dominikanske Republik
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesien
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Makedonien
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederlandene
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nordmarianerne
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerne
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumænien
  • Saudi-Arabien
  • Senegal
  • Serbien
  • Singapore
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkiet
  • Turks- og Caicosøerne
  • De Amerikanske Jomfruøer
  • Uganda
  • De Forenede Arabiske Emirater
  • Storbritannien
  • USA
  • Uruguay
  • Vietnam