Comprar un Super Chat o Super Sticker

Nota: algunes compres noves de Super Chats, Super Stickers o Super Thanks que es facin a l'aplicació YouTube per a Android es facturaran a través de Google Play. Aquest canvi no afectarà el preu ni el cost, només el canal pel qual es factura la compra. Pots anar a pay.google.com per veure els càrrecs nous i consultar el teu mètode de facturació.

Fes que els missatges al xat en directe saltin a la vista amb Super Chat o Super Stickers. Quan compres i envies un Super Chat, pots destacar el missatge al feed del xat en directe. Amb els Super Stickers, es mostrarà un missatge digital o animat durant el feed d'un xat en directe. Obtén més informació sobre la disponibilitat i els requisits del sistema. Els creadors reben la majoria dels ingressos de Super Chat i Super Stickers.

Comprar un Super Chat o Super Sticker

Per comprar un Super Chat o un Super Sticker a l'ordinador, segueix aquestes instruccions:
  1. Fes clic al símbol del dòlar en un xat en directe. El xat en directe ha de ser visible.
  2. Selecciona una de les opcions següents:
    1. Super Sticker i després cerca un paquet d'adhesius que t'agradi i després tria un adhesiu concret per comprar-lo.
    2. Super Chat i després per seleccionar un import, arrossega el control lliscant o escriu la quantitat que vulguis i després afegeix un missatge opcional.
      • El color del missatge i el temps que està fixat a la part superior del feed del xat varien en funció de l'import que gastis.
  3. Fes clic a Compra i envia.
  4. Per finalitzar la compra, segueix les instruccions.

Un cop hagis comprat un Super Chat o Super Sticker:

• En funció del valor de compra, és possible que fixem el teu Super Chat o Super Sticker a la part superior del feed del xat en directe. Es mostrarà un indicador de compte enrere amb el temps que el Super Chat o Super Sticker estarà fixat. És possible que el creador finalitzi el xat o la transmissió en directe abans que s'acabi el temps de l'indicador. Els Super Stickers i els Super Chats no es transfereixen entre vídeos.
  • Com a part de la compra de Super Chats o Super Stickers, és possible que anunciem públicament una fita de compra, com ara la primera vegada que compres un Super Chat, perquè altres persones puguin celebrar-ho. Abans de fer la compra, rebràs una previsualització de l'anunci de la celebració de la fita. Les fites es basen en el teu historial de compres, que es troba a La meva activitat.
  • Els creadors o altres espectadors poden interaccionar amb el teu Super Chat al feed del xat en directe amb un cor o un m'agrada. Si un usuari afegeix un m'agrada a un missatge de Super Chat, es mostrarà a la transmissió en directe, però no es desarà ni estarà disponible després (p. ex., a l'arxiu de la transmissió en directe).
Notes:
  • El teu Super Chat o Super Sticker, el nom del canal, la foto de perfil i l'import de la compra són visibles públicament.
  • Com amb la resta de serveis de YouTube, els Super Chats i els Super Stickers que enviïs han de complir les directrius de la comunitat.
  • YouTube registrarà el nombre de compres que facis perquè se't puguin reconèixer públicament les fites de compra. Si no vols participar en les fites de compra, ves a La meva activitat per suprimir les dades de l'historial de compres.

Límits de compra

Les compres inferiors a 5 USD (o l'import equivalent en la moneda local) no es mostraran a l'indicador.

En funció del país o de la regió, el límit de compra diari i setmanal variarà. En general, pots gastar fins a 500 USD al dia o 2.000 USD a la setmana (o l'import equivalent en la moneda local) en:

• Super Chats
  • Super Stickers
  • Super Thanks
  • Tots tres combinats

Moderació del xat

Els creadors i YouTube poden moderar tots els missatges de xat, inclosos els textos i les imatges. Les altres persones i tu podeu suprimir els xats moderats de la visualització en qualsevol moment, per qualsevol motiu i sense avís previ.

També pots suprimir el Super Chat o el Super Sticker que has comprat i enviat. Fes clic a Més '' i després Suprimeix.

Els Super Chats i Super Stickers moderats o suprimits no es reembossaran. Si tens dubtes, contacta amb l'equip d'assistència de YouTube o consulta la nostra política de reembossaments.

Polítiques de Super Chat i Super Stickers

Com amb la resta de serveis de YouTube, els Super Chats i els Super Stickers que enviïs han de complir les directrius de la comunitat.

També cal que compleixis la legislació aplicable d'acord amb les condicions del servei de YouTube. És possible que els diners que gastis en Super Chats i Super Stickers es tractin de manera diferent en funció de la legislació aplicable a les teves activitats i a tu. Tingues en compte que Super Chat i Super Stickers no són eines de finançament col·lectiu ni de donació. Tens la responsabilitat d'entendre i de complir plenament tota la legislació aplicable, com ara saber si pots comprar Super Chats o Super Stickers.

Enviar una reclamació de drets d'autor de Super Stickers

Si creus que un Super Sticker infringeix els teus drets d'autor, pots presentar una notificació d'infracció dels drets d'autor, però tingues en compte que això iniciarà un procés judicial. Per enviar la reclamació, cal proporcionar l'URL del Super Sticker que creus que infringeix els teus drets d'autor.

Per enviar la reclamació, has de fer arribar la informació següent a l'adreça copyright@youtube.com:

1. La teva informació de contacte
    Has de proporcionar informació que ens permeti, tant a nosaltres com als usuaris que hagin penjat els Super Stickers que vols suprimir, contactar amb tu en relació amb la teva reclamació. Aquesta informació pot ser la teva adreça electrònica, la teva adreça física o el teu número de telèfon.

2. Una descripció de l'obra de la qual creus que s'han infringit els drets d'autor
    A la reclamació, assegura't de descriure clarament i de manera completa el contingut amb drets d'autor que vols protegir. Si la teva reclamació abasta diverses obres protegides per drets d'autor, la llei permet una llista representativa d'aquestes obres.

3. L'URL específic de cada Super Sticker presumptament infractor
    La reclamació ha d'incloure l'URL específic del Super Sticker que creus que infringeix els teus drets. Si no l'inclous, no podrem trobar-lo ni suprimir-lo. La informació general sobre el Super Sticker, com ara l'URL del canal o el nom d'usuari, no és adequada.

• Per trobar l'URL: en un ordinador, ves al Super Sticker al feed del xat o al flux de compra i després fes clic amb el botó dret al Super Sticker i després Copia l'adreça de la imatge.

4. Has d'acceptar i incloure la declaració següent:
    "Crec de bona fe que l'ús que es fa del material de la manera indicada a la reclamació no està autoritzat pel propietari dels drets d'autor, pel seu agent ni per la llei".

5. I la declaració següent:
    "La informació d'aquesta notificació és precisa i afirmo, sota pena de perjuri, que soc el propietari o un agent autoritzat per actuar en nom del propietari d'un dret exclusiu que presumptament s'ha infringit".

6. La teva signatura
    Les reclamacions completes han d'incloure la signatura física o electrònica del propietari dels drets d'autor o d'un representant autoritzat per actuar en nom seu. Per complir aquest requisit, pots escriure el teu nom legal complet (nom i cognoms, no un nom d'empresa) com a signatura a la part inferior de la reclamació.

Ubicacions on Super Chat i Super Stickers estan disponibles

Super Chat i Super Stickers estan disponibles a les ubicacions següents:
  • Algèria
  • Samoa Nord-americana
  • Argentina
  • Aruba
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bielorússia
  • Bèlgica
  • Bermudes
  • Bolívia
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgària
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estònia
  • Finlàndia
  • França
  • Guaiana Francesa
  • Polinèsia Francesa
  • Alemanya
  • Grècia
  • Guadalupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Jordània
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letònia
  • Líban
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Macedònia
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Marroc
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Illes Mariannes del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Panamà
  • Papua Nova Guinea
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Sèrbia
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Sud-àfrica
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Illes Turks i Caicos
  • Illes Verges nord-americanes
  • Uganda
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai
  • Vietnam