Koop 'n Superklets of Super Sticker

Let wel: Sommige nuwe Superklets-, Super Stickers- of Superdankie-aankope wat op die YouTube Android-app gemaak is, sal via Google Play gefaktureer word. Hierdie verandering sal nie pryse of koste beïnvloed nie, slegs waarvandaan die aankoop gefaktureer word. Jy kan na pay.google.com toe gaan om nuwe heffings te sien en te kyk hoe jy gefaktureer word.

Laat regstreekse kletsboodskappe uitstaan met Superklets of Super Stickers. Wanneer jy 'n Superklets koop en stuur, kan jy jou boodskap binne 'n regstreekse kletsstroom uitlig. Met Super Stickers sal jy 'n digitale of 'n geanimeerde boodskap sien wat tydens 'n regstreekse kletsstroom opspring. Kom meer te wete oor beskikbaarheid en stelselvereistes. Skeppers ontvang die meeste Superklets- en Super Stickers-inkomste.

Koop ’n Superklets of Super Sticker

Volg hierdie instruksies om ’n Superklets of Super Sticker op jou rekenaar te koop:
  1. Klik die dollarteken  in ’n regstreekse klets. Die regstreekse klets moet sigbaar wees.
  2. Kies een van die volgende:​
    1. Super Sticker en dan soek ’n plakkerpak waarvan jy hou en dan kies ’n individuele plakker om te koop.
    2. Super Chat en dan om 'n hoeveelheid te kies, sleep óf die skuifbalk óf tik op jou verlangde waarde en dan voeg 'n opsionele boodskap by.
      • Die kleur en hoeveelheid tyd wat boaan 'n kletsstroom vasgespeld is, verander afhangend van hoeveel jy spandeer.
  3. Klik Koop en stuur.
  4. Volg die instruksies om jou aankoop te voltooi.

Sodra jy ’n Superklets of Super Sticker gekoop het:

• Ons sal na gelang van die aankoopwaarde jou Superklets of Super Sticker boaan die regstreekse klets vasspeld. ’n Aftellingflitsstrook sal wys hoe lank jou Superklets of Super Sticker nog vasgespeld sal wees. Die skepper kan die regstreekse klets of regstreekse stroom beëindig voordat jou tyd in die flitsstrook afgeloop het. Super Stickers en Super Chats dra nie tussen video’s oor nie.
  • Ons kan as deel van jou Superklets- of Super Sticker-aankoop ’n aankoopmylpaal, soos die eerste keer wat jy ’n Superklets koop, publiek aankondig sodat ander jou mylpaal kan vier. Voordat jy dit koop, sal jy ’n voorskou van die mylpaalviering se aankondiging sien. Jou mylpale is gegrond op jou aankoopgeskiedenis, wat in My aktiwiteit geleë is.
  • ’n Skepper of ander kykers kan in die regstreekse klets se stroom met jou Superklets interaksie hê deur dit ’n hartjie te gee of dit op te duim. As ’n gebruiker ’n Superklets-boodskap opduim, sal dit in die regstreekse stroom verskyn, maar dit word nie gestoor of daarna, byvoorbeeld in die regstreekse stroom se argief, gehou nie.
Notas:
  • Die publiek kan jou Superklets of Super Sticker, kanaalnaam, profielfoto en aankoopbedrag sien.
  • Soos alles op YouTube, moet die Superkletse en Super Stickers wat jy stuur aan ons gemeenskapsriglyne voldoen.
  • YouTube sal kennis neem van die aantal aankope wat jy doen, sodat jy publiek erkenning vir aankoopmylpale kan ontvang. Gaan na My aktiwiteit om jou historiese aankoopdata te verwyder as jy nie aan aankoopmylpale wil deelneem nie.

Aankooplimiete

Aankope van minder as $5 USD (of jou plaaslike ekwivalent) sal nie in die flitsstrook verskyn nie.

Die daaglikse en weeklikse aankooplimiet sal na gelang van jou land of streek verskil. Oor die algemeen kan jy tot $500 USD per dag, of $2 000 USD per week (of die ekwivalent in jou plaaslike geldeenheid) spandeer op:

• Superkletse
  • Super Stickers
  • Superdankies
  • Al 3 gekombineer

Klets moderering

Alle kletsboodskappe, insluitend tekste en grafika, kan deur skeppers en YouTube gemodereer word. Gemodereerde kletse kan enige tyd, om enige rede en sonder kennisgewing deur jou en/of ander van aansig verwyder word.

Jy kan ook jou Superklets of Super Sticker wat jy gekoop en gestuur het verwyder. Klik Meer '' en dan Verwyder.

Gemodereerde of verwyderde Superkletse en Superplakkers sal nie 'n terugbetaling genereer nie. As jy bekommernisse het, kan jy die YouTube-steundienstespan kontak of ons terugbetalingsbeleid nagaan.

Superklets- en Super Sticker-beleide

Soos alles op YouTube, moet die Superkletse en Super Stickers wat jy stuur aan ons gemeenskapsriglyne voldoen.

Jy moet ook voortgaan om te voldoen aan alle toepaslike wette soos vereis deur YouTube se diensbepalings. Geld wat jy aan Superkletse en Super Stickers bestee, kan dalk anders hanteer word op grond van wette wat op jou en jou aktiwiteite van toepassing is. Wees asseblief bewus daarvan dat Superklets en Super Stickers nie massabefondsing of skenkingsnutsgoed is nie. Jy is daarvoor verantwoordelik om alle toepaslike wette te verstaan en ten volle daaraan te voldoen – insluitend of jy Superkletse of Super Stickers kan koop of nie.

Dien 'n kopieregklag vir Super Stickers in

As jy dink 'n Super Sticker skend jou kopiereg, kan jy 'n kopieregskendingkennisgewing indien. Dit sal 'n regsproses begin. Om die klagte in te dien, sal jy die Super Sticker se URL moet verskaf wat jy dink jou kopiereg skend.

Om die klagte in te dien, moet jy die volgende inligting per e-pos na copyright@youtube.com stuur:

1. Jou kontakinligting
    Jy sal inligting moet verskaf wat ons en die oplaaier(s) van enige Super Sticker(s) wat jy verwyder sal toelaat om jou te kontak oor jou klagte, soos 'n e-posadres, fisiese adres of telefoonnommer.

2. 'n Beskrywing van jou werk wat jy glo geskend is
    Maak in jou klagte seker dat jy die kopiereg-inhoud wat jy wil beskerm, duidelik en volledig beskryf. As verskeie kopieregwerke in jou klag gedek word, laat die wet 'n verteenwoordigende lys van sulke werke toe.

3. Elke beweerde skendende Super Sticker se spesifieke URL
    Jou klagte moet die spesifieke URL van die Super Sticker bevat wat jy glo jou regte skend, anders sal ons dit nie kan opspoor en verwyder nie. Algemene inligting oor die Super Sticker, soos 'n kanaal-URL of gebruikernaam, is nie voldoende nie.

• Om die URL te vind: Gaan op 'n rekenaar na die Super Sticker in die kletsstroom of Super Sticker-aankoopvloei en dan regsklik die Super Sticker en dan Kopieer beeldadres.

4. Jy moet instem tot die volgende stelling en dit insluit:
    “Ek glo te goeder trou dat die gebruik van die materiaal op die wyse waaroor gekla word nie deur die kopieregeienaar, sy agent of die wet gemagtig is nie.”

5. En die volgende stelling:
    “Die inligting in hierdie kennisgewing is akkuraat, en onder straf van meineed verklaar ek dat ek die eienaar is, of ’n agent wat gemagtig is om namens die eienaar op te tree, van ’n eksklusiewe reg wat na bewering geskend word.”

6. Jou handtekening
    Volledige klagtes vereis die fisiese of elektroniese handtekening van die kopieregeienaar of 'n verteenwoordiger wat gemagtig is om namens hulle op te tree. Om aan hierdie vereiste te voldoen, kan jy jou volle wettige naam ('n voornaam en van, nie 'n maatskappynaam nie) tik om as jou handtekening onderaan jou klagte te dien.

Plekke waar Superklets en Super Stickers beskikbaar is

Superklets en Super Stickers is op die volgende plekke beskikbaar:
  • Algerië
  • Amerikaans-Samoa
  • Argentinië
  • Aruba
  • Australië
  • Oostenryk
  • Bahrein
  • Belarus
  • België
  • Bermuda
  • Bolivië
  • Bosnië-Herzegowina
  • Brasilië
  • Bulgarye
  • Kanada
  • Kaaimanseilande
  • Chili
  • Colombië
  • Costa Rica
  • Kroasië
  • Siprus
  • Tsjeggië
  • Denemarke
  • Dominikaanse Republiek
  • Ecuador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankryk
  • Frans-Guiana
  • Frans-Polinesië
  • Duitsland
  • Griekeland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Hongarye
  • Ysland
  • Indië
  • Indonesië
  • Ierland
  • Israel
  • Italië
  • Japan
  • Jordanië
  • Kenia
  • Koeweit
  • Letland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litaue
  • Luxemburg
  • Masedonië
  • Maleisië
  • Malta
  • Meksiko
  • Marokko
  • Nederland
  • Nieu-Seeland
  • Nicaragua
  • Nigerië
  • Noordelike Mariana-eilande
  • Noorweë
  • Oman
  • Panama
  • Papoea-Nieu-Guinee
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippyne
  • Pole
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Katar
  • Roemenië
  • Saoedi-Arabië
  • Senegal
  • Serwië
  • Singapoer
  • Slowakye
  • Slowenië
  • Suid-Afrika
  • Suid-Korea
  • Spanje
  • Swede
  • Switserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkye
  • Turks- en Caicoseilande
  • Amerikaanse Maagde-eilande
  • Uganda
  • Verenigde Arabiese Emirate
  • Verenigde Koninkryk
  • Verenigde State
  • Uruguay
  • Viëtnam