Köpinformation för Superchatt och Super Sticker

Lär dig hur du köper en Superchatt eller Super Sticker.

Systemkrav
Superchattar kan visas på YouTube på datorer eller i mobilappar. De kan visas i Internet Explorer 11+, Chrome 36+, Safari 9+, FireFox 35+, Edge och Opera 23+.
Super Stickers visas på YouTube i datorwebbläsare och i vissa YouTube-mobilappar. De kan visas i Internet Explorer 11+, Chrome 36+, Safari 9+, FireFox 35+, Edge och Opera 23+.
Obs! Superchattar och Super Stickers stöds inte i mobilwebbläsare.

Återbetalning

Superchatt- och Super Sticker-bidrag återbetalas inte. Läs YouTubes återbetalningspolicyer om du vill veta mer. Om du har problem med eller frågor om en betalning kan du kontakta vårt supportteam.

Kom ihåg att Superchattar och Super Stickers är till för personlig interaktion med innehållsskaparen. Mer information finns i YouTubes policyer för betalda annonser och din informationsskyldighet.

Kvitton

När du har betalat för en Superchatt eller Super Sticker skickas ett kvitto till dig via e-post som bekräftelse på köpet.