Köpinformation för Super Chat och Super Stickers

Obs! Vissa nya köp av Super Chat, Super Stickers eller Super Thanks som görs i YouTube-appen för Android faktureras via Google Play. Det påverkar inte priset eller kostnaden, bara varifrån köpet faktureras. På pay.google.com kan du se nya debiteringar och kontrollera hur du faktureras.

Lär dig hur du köper en Super Chat eller Super Sticker.

Systemkrav
Super Chats kan visas på YouTube på datorer eller i mobilappar. De kan visas i Internet Explorer 11+, Chrome 36+, Safari 9+, FireFox 35+, Edge och Opera 23+.
Super Stickers visas på YouTube i datorwebbläsare och i vissa YouTube-mobilappar. De kan visas i Internet Explorer 11+, Chrome 36+, Safari 9+, FireFox 35+, Edge och Opera 23+.
Obs! Superchattar och Super Stickers stöds inte i mobilwebbläsare.

Återbetalning

Super Chat- och Super Sticker-bidrag återbetalas inte. Mer information finns i YouTubes återbetalningspolicyer. Om du har frågor som gäller en betalning kan du kontakta vårt supportteam.

Kom ihåg att Super Chats och Super Stickers är till för personlig interaktion med kreatören. Mer information finns i YouTubes policyer för betald marknadsföring och upplysningsskyldighet.

Kvitton

När du har betalat för en Super Chat eller Super Sticker skickas ett kvitto till dig via e-post som bekräftelse på köpet.