Kjøpsdetaljer for Superchat og Super Sticker

Merk: Enkelte nye Super Chat-, Super Stickers- og supertakk-kjøp som gjennomføres i YouTube-appen for Android, blir fakturert via Google Play. Denne endringen påvirker ikke priser eller kostnader – bare hvor fakturaen kommer fra. Du kan gå til pay.google.com for å se nye belastninger og sjekke hvordan du blir fakturert.

Finn ut hvordan du kjøper en Superchat-melding eller Super Stickers.

Systemkrav
Superchat-meldinger er synlige på YouTube på datamaskiner og i mobilappene. De kan vises i Internet Explorer 11 og nyere, Chrome 36 og nyere, Safari 9 og nyere, FireFox 35 og nyere, Edge samt Opera 23 og nyere.
Du kan se Super Stickers på YouTube på en datamaskin eller i enkelte YouTube-mobilapper. De kan vises i Internet Explorer 11 og nyere, Chrome 36 og nyere, Safari 9 og nyere, FireFox 35 og nyere, Edge samt Opera 23 og nyere.
Merk: Superchat-meldinger og Super Stickers støttes ikke på nettlesere for mobilenheter.

Refusjoner

Frivillige Super Chat- og Super Stickers-bidrag kan ikke refunderes. Du finner mer informasjon i refusjonsretningslinjene for YouTube. Hvis du har problemer med eller spørsmål om en betaling, kan du kontakte brukerstøtten.

Husk at Superchat og Super Stickers er laget for at du skal kunne interagere med skaperen. Du finner mer informasjon i YouTube-retningslinjene for betalt promotering og forpliktelsene dine om å opplyse om dette.

Kvitteringer

Når du har betalt for en Super Chat-melding eller et Super Stickers-merke, sender vi deg en kvittering på e-post som bevis på kjøpet.