Aankoopgegevens voor Super Chats en Super Stickers

Ontdek hoe je een Super Chat of Super Sticker koopt.

Systeemvereisten
Je kunt Super Chats bekijken via YouTube op je computer en in de mobiele apps. Super Chats kunnen worden weergegeven in Internet Explorer 11 of hoger, Chrome 36 of hoger, Safari 9 of hoger, Firefox 35 of hoger, Edge en Opera 23 of hoger.
Je kunt Super Stickers bekijken via YouTube op je computer en in sommige mobiele YouTube-apps. Super Stickers kunnen worden weergegeven in Internet Explorer 11 of hoger, Chrome 36 of hoger, Safari 9 of hoger, Firefox 35 of hoger, Edge en Opera 23 of hoger.
Opmerking: Super Chats en Super Stickers worden niet ondersteund in mobiele browsers.

Terugbetalingen

Vrijwillige betalingen voor Super Chats en Super Stickers kunnen niet worden terugbetaald. Raadpleeg het teruggavebeleid van YouTube voor meer informatie. Als je problemen ondervindt met of vragen hebt over een betaling, kun je contact opnemen met ons supportteam.

Super Chats en Super Stickers zijn bedoeld voor persoonlijke interactie met de creator. Raadpleeg voor meer informatie het YouTube-beleid voor betaalde promoties en je openbaarmakingsverplichtingen.

Betalingsbewijzen

Nadat je voor je Super Chat of Super Sticker hebt betaald, ontvang je per e-mail een betalingsbewijs.