Vídeos disponibles només per a membres de YouTube Music Premium

És possible que quan intentis mirar determinats vídeos es mostri un dels missatges d'error següents:

• "Aquest vídeo només està disponible per als membres de YouTube Music Premium".
  • "Desbloqueja aquesta cançó amb Music Premium".

Alguns segells discogràfics concrets han optat perquè el seu contingut només estigui disponible per a determinat públic a YouTube com a part de l'acord de drets d'autor musicals. Pots consultar les nostres opcions de subscripcions de pagament per veure aquest contingut.