Katso YouTubea Nintendo Switchillä

Voit nyt katsoa YouTube-videoita Nintendo Switchillä. Voit katsella tilattuja kanavia, hakea sisältöä ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä.

Kirjautuminen sisään tai ulos

1. Valitse Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Google-tililläsi. Jos sinulla on useampi kuin yksi Google-tili, valitse tili, jota käytät YouTuben katseluun.
  3. Kun olet kirjautunut sisään, saatat nähdä muut tiliisi liitetyt Google-identiteetit. Valitse tili, joka on yhdistetty YouTube-kanavaasi. Jos valitset bränditilin, jolla ei ole YouTube-kanavaa, et voi kirjautua sisään.

Huom. Kun avaat sovelluksen, sinua pyydetään valitsemaan käytettävä Nintendo-tili. Voit käyttää mitä tahansa Nintendo-tiliä YouTuben käyttöä varten.

Sovelluksen lataaminen

YouTube-sovellus löytyy Nintendo eShopista hakusanalla "YouTube".
Katso tarkemmat latausohjeet Nintendo eShopista.

Sovelluksen käyttäminen ja videoiden toistaminen

Voit liikkua YouTubessa minkä tahansa liitetyn ohjaimen vasemmalla ohjaussauvalla tai suuntanäppäimillä. Pyyhkäisyä ei tällä hetkellä tueta YouTube-sovelluksessa.
Kun valitset näytettävän videon, soittimen ohjainpalkki avautuu. Siinä on seuraavat toiminnot:
  • Koti Home: Palaa etusivulle.
  • Toista Play icon: Aloittaa videon toiston tai jatkaa sitä.
  • Tekstitykset : Näyttää videon tekstitykset, jos niitä on saatavilla.

Videon toiston aikana voit tuoda näkyviin lisävalintoja valitsemalla Lisää toimintoja:

• Tilaa kanava.
  • Arvostele video.
  • Tee ilmoitus yhteisön sääntöjä rikkovasta videosta.

Huom. Nintendo Switchin kuvakaappaustoimintoa ei tueta YouTube-sovelluksessa.

Haku

Voit hakea videoita painamalla X‑näppäintä YouTuben päävalikossa. Voit lisätä hakulausekkeeseen välilyönnin Y‑näppäimellä ja poistaa merkin B‑näppäimellä.
  • Videoiden selaaminen: Hakuun liittyvät videot näytetään ruudun alareunassa. Voit selata videoita vasemmalla sauvalla tai painamalla suuntanäppäimiä vasemmalle tai oikealle.
  • Hakulausekkeen muokkaus: Paina X‑näppäintä uudestaan tai napauta näppäimistön kuvaketta avataksesi näppäimistön kirjoittamista varten.

Huom. Hakunäppäimistöä voi käyttää kosketusnäytöllä, kun laite on kannettavassa tilassa.

Haku- ja katseluhistoria

Haku‑ tai katseluhistorian tyhjentäminen:
  1. Avaa Asetukset .
  2. Valitse Tyhjennä katseluhistoria tai Tyhjennä hakuhistoria.

Toiminto tyhjentää tilisi katselu‑ tai hakuhistorian ja tarinoiden katseluhistorian kaikilta laitteilta.

Nintendon lapsilukko ja kirjautuminen sisään

Nintendo Switch ‑sovelluksessa on lapsilukko, joka löytyy konsolin järjestelmäasetuksista. Jos lapsilukko on päällä, YouTube-sovellus voi olla lukitussa tilassa.
Voit laittaa lapsilukon päälle tai ottaa sen pois päältä Nintendo Switchissä:
  1. Siirry kohtaan System Settings (Järjestelmäasetukset).
  2. Valitse Parental Controls (Lapsilukko).
  3. Valitse Parental Controls Settings (Lapsilukon asetukset).
  4. Valitse Use Your Smart Device (Käytä omaa älylaitetta) tai Use this Console (Käytä tätä konsolia).
  5. Valitse haluamasi Restriction Level (Rajoitustaso).

Jos rajoitustaso on esimerkiksi Pre-Teen (Varhaisnuori) tai Child (Lapsi), Nintendo Switchin YouTube-sovellus lukitaan. Jos tasoksi valitaan Teen (Teini) tai Not Restricted (Ei rajoitettu), sovellus on käytettävissä.

Huom. Jos haluat laittaa lapsilukon päälle mutta et välttämättä YouTube-sovelluksen osalta, valitse Custom Settings (Muokatut asetukset) ja sitten Restricted Software(Rajoitettu ohjelmisto).

Yhdistäminen mobiililaitteeseen

Voit käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä. Sen voi yhdistää osoitteessa m.youtube,com, YouTube for Android ‑sovelluksella tai YouTube iOS ‑sovelluksella.

Ostetun sisällön katsominen

Löydät kaiken ostamasi sisällön YouTube-sovelluksen Kirjasto-välilehdeltä.
Huom. Sisältöä ei tällä hetkellä voi ostaa suoraan laitteella.

360 asteen videoiden katsominen

Nintendo Switchillä voi katsoa 360 asteen videoita. Kun katsot 360 asteen videoita, voit käyttää yhdistetyn ohjaimen vasenta ja oikeaa ohjaussauvaa videon panorointiin.

Videon laatu

Kannettavassa tilassa sisäänrakennetun näytön suurin tarkkuus on 720p. Telakoidussa tilassa suurin tarkkuus on 1080p.
Voit muuttaa videon kuvanlaatua katselun aikana näin:
  1. Valitse videosoittimesta Lisää 3 dot menu icon.
  2. Valitse Laatu .
  3. Valitse haluamasi kuvanlaatu.