Se YouTube på Nintendo Switch

Nu kan du se YouTube-videoer på Nintendo Switch. Du kan se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge din mobilenhed som fjernbetjening.

Log ind eller ud

1. Gå til Login.
  2. Log ind med din Google-konto. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube.
  3. Når du er logget ind, kan du muligvis se en liste over Google-identiteter, der er tilknyttet din konto. Sørg for at vælge den konto, der er knyttet til din YouTube-kanal. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en YouTube-kanal, kan du ikke logge ind.

Bemærk! Når du åbner appen, bliver du bedt om at vælge den Nintendo-konto, der skal bruges. Du kan bruge en hvilken som helst Nintendo-konto sammen med YouTube.

Download appen

Du kan finde YouTube-appen i Nintendo eShop ved at søge efter "YouTube".
Gå til Nintendo eShop for at få flere oplysninger om, hvordan du downloader appen.

Find rundt i appen, og afspil videoer

Du kan bruge venstre joystick eller D-pad'en på enhver forbundet controller for at komme rundt på YouTube. Strygebevægelser understøttes i øjeblikket ikke i YouTube-appen.
Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:
  • Start Home: Fører dig tilbage til startskærmen.
  • Afspil Play icon: Afspil eller genoptag din video.
  • Undertekster : Vis videoens undertekster, hvis der er nogen.

Når du afspiller en video, skal du vælge "Flere handlinger" for at finde flere valgmuligheder:

• Abonner på kanalen.
  • Bedøm videoen.
  • Rapportér videoen for overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet.

Bemærk! Screenshot-funktionen på Nintendo Switch understøttes ikke i YouTube-appen.

Søgning

I YouTubes hovedmenu kan du søge efter videoer ved at trykke på X. Mens du søger, kan du trykke på Y for at tilføje et mellemrum og B for at slette et tegn.
  • Gennemse videoer: Mens du søger, vises relevante videoer nederst på skærmen. Tryk til venstre eller højre på D-pad'en eller venstre joystick for at gennemse videoresultaterne.
  • Rediger din søgning: Tryk på X igen, eller klik på tastaturikonet for at åbne tastaturet, så du kan skrive.

Bemærk! Touchskærmfunktionen fungerer sammen med søgetastaturet, når enheden bruges i håndholdt tilstand.

Søge- og afspilningshistorik

Sådan sletter du søge- eller afspilningshistorikken:
  1. Gå til Indstillinger .
  2. Vælg Ryd afspilningshistorik eller Ryd søgehistorik.

Denne handling rydder din kontos afspilnings- eller søgehistorik fra alle enheder og din afspilningshistorik for Historier.

Børnesikring og login på Nintendo

Nintendo Switch-appen har børnesikring i konsollens systemindstillinger. Hvis børnesikring er aktiveret, kan YouTube-appen være låst.
Sådan aktiverer eller deaktiverer du børnesikring på Nintendo Switch:
  1. Gå til System Settings (Systemindstillinger).
  2. Vælg Parental Controls (Børnesikring).
  3. Vælg Parental Controls Settings (Indstillinger for børnesikring).
  4. Vælg Use Your Smart Device (Brug din smartenhed) eller Use this Console (Brug denne konsol).
  5. Vælg det ønskede Restriction Level (Begrænsningsniveau).

For begrænsningsniveauerne "Pre-Teen" (Før-teenager) og "Child" (Barn) er Nintendo Switch-appen låst. For "Teen" (Teenager) og "Not Restricted" (Ikke begrænset) er appen låst op.

Bemærk! Hvis du gerne vil aktivere børnesikring, men ikke nødvendigvis for YouTube-appen, kan du gå til Custom Settings (Tilpassede indstillinger) og derefter Restricted Software (Begrænset software).

Par din mobilenhed

Brug din mobilenhed som fjernbetjening. Du kan parre den via m.youtube.com, YouTube-appen til Android eller YouTube-appen til iOS.

Se indhold, du har købt

Du kan se indhold, du har købt, på fanen Samling i YouTube-appen.
Bemærk! Som det er nu, kan du ikke købe indhold direkte på enheden.

Se 360°-videoer

Du kan også se 360 graders videoer på din Nintendo Switch. Når du ser 360°-videoer, kan du bruge både venstre og højre joystick på den tilsluttede controller til at panorere rundt i videoen.

Videokvalitet

Det indbyggede display har en maksimal opløsning på 720p i håndholdt tilstand. Den maksimale opløsning i dockingtilstand er 1080p.
Sådan ændrer du videokvaliteten, når du ser en video:
  1. Vælg Mere 3 dot menu icon i videoafspilleren.
  2. Vælg Kvalitet .
  3. Vælg din foretrukne videokvalitet.