Nintendo Switch

Nu kan du se YouTube-videoer på Nintendo Switch. Du kan se de kanaler, du abonnerer på, søge efter indhold og bruge din mobilenhed som fjernbetjening.

Log ind eller ud

1. Gå til Log ind.
  2. Log ind med din Google-konto. Hvis du har flere Google-konti, skal du sørge for at vælge den konto, du bruger med YouTube.
  3. Når du har logget ind, kan du blive præsenteret for en liste over Google-identiteter, der er knyttet til din konto. Sørg for at vælge den konto, der er knyttet til din YouTube-kanal. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en YouTube-kanal, kan du ikke logge ind.

Bemærk! Når du åbner appen, bliver du bedt om at vælge den Nintendo-konto, der skal bruges. Konti, der er logget ind på YouTube-appen, kan tilgås via enhver Nintendo-konto på enheden.

Download appen

Du kan finde YouTube-appen i Nintendo eShop ved at søge efter "YouTube".
Gå til Nintendo eShop for at få flere oplysninger om, hvordan du downloader.

Naviger i appen, og afspil videoer

Du kan bruge venstre joystick eller D-pad'en på enhver forbundet controller for at navigere på YouTube. Strygebevægelser understøttes i øjeblikket ikke i YouTube-appen.
Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens kontrolknapper, så du kan udføre følgende handlinger:
  • Gå til start Home: Bringer dig tilbage til startskærmen.
  • Afspil Play icon: Afspil eller genoptag din video.
  • Undertekster : Vis videoens undertekster, hvis der er nogen.

Når du afspiller en video, skal du vælge "Flere handlinger" for at finde flere valgmuligheder:

• Abonner på kanalen.
  • Bedøm videoen.
  • Rapportér videoen for overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet.

Bemærk! Funktionen til skærmoptagelse på Nintendo Switch understøttes ikke i YouTube-appen.

Søg

I YouTubes hovedmenu kan du søge efter videoer ved at trykke på X. Mens du søger, kan du trykke på Y for at tilføje et mellemrum og B for at slette et tegn.
  • Gennemse videoer: Mens du søger, vises relevante videoer nederst på skærmen. Tryk til venstre eller højre på D-pad'en eller venstre joystick for at gennemse videoresultaterne.
  • Rediger din søgeforespørgsel: Tryk på X igen, eller klik på tastaturikonet for at åbne tastaturet, så du kan skrive.

Bemærk! Berøringsskærmfunktionen fungerer sammen med søgetastaturet, når enheden bruges i håndholdt tilstand.

Søge- og afspilningshistorik

Sådan sletter du afspilnings- eller søgehistorikken:
  1. Gå til Indstillinger .
  2. Vælg "Ryd afspilningshistorik" eller "Ryd søgehistorik".

Dette rydder din kontos afspilnings- eller søgehistorik fra alle enheder og din afspilningshistorik for Historier.

Børnesikring og login på Nintendo

Nintendo Switch-appen har børnesikring, som du finder i konsollens systemindstillinger. Adgangen til YouTube-appen kan være blokeret, hvis børnesikring er aktiveret.
Sådan aktiverer eller deaktiverer du børnesikring på Nintendo Switch:
  1. Gå til System Settings (Systemindstillinger).
  2. Vælg Parental Controls (Børnesikring).
  3. Vælg Parental Controls Settings (Indstillinger for børnesikring).
  4. Vælg Use Your Smart Device (Brug din smartenhed) eller Use this Console (Brug denne konsol).
  5. Vælg det ønskede Restriction Level (Begrænsningsniveau).

For begrænsningsniveauerne "Pre-Teen" (Før-teenager) og "Child" (Barn) er Nintendo Switch-appen låst. For "Teen" (Teenager) og "Not Restricted" (Ikke begrænset) er appen låst op.

Bemærk! Hvis du vil aktivere børnesikring, uden at det nødvendigvis påvirker YouTube-appen, så gå til Custom Settings (Tilpassede indstillinger) og Restricted Software (Begrænset software).

Par din mobilenhed

Brug din mobilenhed som fjernbetjening. Se, hvordan du parrer din Nintendo Switch med din mobilenhed via m.youtube.com, YouTube-appen til Android eller YouTube-appen til iOS.

Se indhold, du har købt

Du kan se indhold, du har købt, på fanen Samling i YouTube-appen.
Bemærk! Du kan på nuværende tidspunkt ikke købe indhold direkte på enheden.

Se 360°-videoer

Du kan også se 360 graders videoer på din Nintendo Switch. Når du ser 360°-videoer, kan du bruge både venstre og højre joystick på den tilsluttede controller til at panorere rundt i videoen.

Videokvalitet

Det indbyggede display har en maksimal opløsning på 720p i håndholdt tilstand. Den maksimale opløsning i dockingtilstand er 1080p.
Sådan justeres videokvaliteten, når du ser en video:
  1. Vælg Flere valgmuligheder 3 dot menu icon i videoafspilleren.
  2. Vælg Kvalitet .
  3. Vælg din foretrukne videokvalitet.