Se YouTube på Nintendo Switch

Nu kan du se YouTube-videoer på Nintendo Switch. Du kan se de kanaler, som du abonnerer på, søge efter indhold og bruge din mobilenhed som fjernbetjening.

Download YouTube-appen

Download YouTube-appen for at komme i gang.

Log ind eller ud af YouTube

1. Gå til Login.
  2. Log ind med din Google-konto. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du vælge den konto, du bruger til YouTube.
  3. Når du er logget ind, kan du muligvis se en liste over Google-identiteter, der er tilknyttet din konto. Sørg for at vælge den konto, der er knyttet til din YouTube-kanal. Hvis du vælger en brandkonto, der ikke har en YouTube-kanal, kan du ikke logge ind.
Bemærk! Når du åbner appen, bliver du bedt om at vælge den Nintendo-konto, der skal bruges. Du kan bruge en hvilken som helst Nintendo-konto sammen med YouTube.

Se, hvordan du fjerner tilknytningen af din konto fra din Nintendo Switch.

Videoknapper

Du kan bruge venstre joystick eller D-pad'en på enhver forbundet controller for at komme rundt på YouTube. Strygebevægelser understøttes i øjeblikket ikke i YouTube-appen.
Når du har valgt en video, som du vil afspille, vises afspillerens knapper, så du kan udføre følgende handlinger:
  • Start: Gå tilbage til startskærmen ved at trykke på B.
  • Afspil Play icon: Afspil eller genoptag din video. Du kan også trykke på A.
  • Undertekster : Vis videoens undertekster, hvis der er nogen.

Når du afspiller en video, skal du vælge "Flere handlinger" for at finde flere valgmuligheder:

• Abonner på kanalen.
  • Bedøm videoen.
  • Rapportér videoen for overtrædelse af retningslinjerne for fællesskabet.
Bemærk! Screenshot-funktionen på Nintendo Switch understøttes ikke i YouTube-appen.

Søg efter videoer

I YouTubes hovedmenu kan du søge efter videoer ved at trykke på X. Når du søger, kan du trykke på Y for at tilføje et mellemrum og B for at slette et tegn.
  • Gennemse videoer: Når du søger, vises relevante videoer nederst på skærmen. Tryk til venstre eller højre på D-pad'en eller venstre joystick for at gennemse videoresultaterne.
  • Rediger din søgning: Tryk på X igen, eller klik på tastaturikonet for at åbne tastaturet, så du kan skrive.
Bemærk! Touchskærmfunktionen fungerer sammen med søgetastaturet, når enheden bruges i håndholdt tilstand.

Sådan rydder du afspilnings- og søgehistorikken

Sådan sletter du søge- eller afspilningshistorikken:
  1. Gå til Indstillinger .
  2. Vælg Ryd afspilningshistorik eller Ryd søgehistorik.

Denne handling rydder din kontos afspilnings- eller søgehistorik fra alle enheder og din afspilningshistorik for Historier.

Børnesikring og login på Nintendo

Nintendo Switch-appen har børnesikring i konsollens systemindstillinger. Hvis børnesikring er aktiveret, kan YouTube-appen være låst.

Sådan slår du børnesikring til eller fra på din Nintendo Switch:

1. Gå til System Settings [Systemindstillinger].
  2. Vælg Parental Controls [Børnesikring].
  3. Vælg Parental Controls Settings [Indstillinger for børnesikring].
  4. Vælg I have the app installed. What’s next? [Jeg har installeret appen. Hvad nu?] eller I don’t have a smart device! [Jeg har ikke en smartenhed!], og følg vejledningen.
  5. Vælg det ønskede Restriction Level [Begrænsningsniveau].

For begrænsningsniveauerne "Pre-Teen" [yngre børn] og "Child" [Barn] er Nintendo Switch-appen låst. For "Teen" [Teenager] og "Not Restricted" [Ikke begrænset] er appen låst op.

Bemærk! Hvis du vil aktivere Parental Controls [Børnesikring], men ikke nødvendigvis for YouTube-appen, skal du gå til Restriction Level [Begrænsningsniveau] og så Custom Settings [Tilpassede indstillinger] og så Restricted software [Begrænset software].

Par din mobilenhed

Brug din mobilenhed som fjernbetjening. Du kan parre den via m.youtube.com, YouTube-appen til Android eller YouTube-appen til iOS.

Se indhold, du har købt

Du kan se indhold, du har købt, på fanen Samling i YouTube-appen.
Bemærk! Som det er nu, kan du ikke købe indhold direkte på enheden.

Se 360°-videoer

Du kan se 360°-videoer på din Nintendo Switch. Når du ser 360°-videoer, kan du bruge både venstre og højre joystick på den tilsluttede controller til at panorere rundt i videoen.

Videokvalitet

Det indbyggede display har en maksimal opløsning på 720p i håndholdt tilstand. Den maksimale opløsning i dockingtilstand er 1080p.
Sådan ændrer du videokvaliteten, når du ser en video:
  1. Vælg Mere 3 dot menu icon i videoafspilleren.
  2. Vælg Kvalitet .
  3. Vælg din foretrukne videokvalitet.