Veure YouTube a la Nintendo Switch

Ara pots veure vídeos de YouTube a la Nintendo Switch. Pots veure els canals a què t'hagis subscrit, cercar contingut i fer servir el dispositiu mòbil com a comandament.

Baixar l'aplicació YouTube

Iniciar o tancar la sessió a YouTube

1. Ves a Inicia la sessió.
  2. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google. Si tens diversos Comptes de Google, selecciona el compte que fas servir amb YouTube.
  3. Un cop hagis iniciat la sessió, és possible que vegis una llista de les identitats associades al teu compte. Assegura't de triar el compte que tinguis enllaçat al canal de YouTube. Si tries un compte de marca que no estigui enllaçat a cap canal de YouTube, no podràs iniciar la sessió.
Nota: quan obris l'aplicació, se't demanarà que seleccionis un compte de Nintendo. Pots fer servir qualsevol compte de Nintendo per utilitzar YouTube.

Obtén informació sobre com pots desenllaçar el teu compte de la Nintendo Switch.

Controls de vídeo

Fes servir la palanca de control esquerra o la creu direccional de qualsevol comandament connectat per navegar per YouTube. Actualment, els gestos de lliscament no són compatibles amb l'aplicació YouTube.
Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir-lo, es mostrarà una barra amb els controls del reproductor que et permetrà dur a terme les accions següents:
  • Inici: torna a la pantalla d'inici tocant B.
  • Reprodueix Play icon: inicia o reprèn la reproducció del vídeo. També pots tocar A.
  • Subtítols : mostra els subtítols del vídeo, si n'hi ha.

Quan reprodueixes un vídeo, pots seleccionar "Més accions" per veure altres opcions que et permeten fer el següent:

• Subscriure't al canal.
  • Puntuar el vídeo.
  • Informar que el vídeo infringeix les directrius de la comunitat.
Nota: la funció de captura de pantalla de la Nintendo Switch no és compatible amb l'aplicació YouTube.

Cercar vídeos

Al menú principal de YouTube, prem X per cercar vídeos. Quan facis una cerca, prem Y per afegir espais i B per suprimir un caràcter.
  • Explorar vídeos: quan facis una cerca, es mostraran vídeos rellevants a la part inferior de la pantalla. Prem esquerra o dreta a la creu direccional o fes servir la palanca de control esquerra per explorar els resultats.
  • Editar la consulta de cerca: torna a prémer X o fes clic a la icona del teclat per obrir-lo i escriure.
Nota: quan el dispositiu s'utilitza en mode portàtil, la funció de pantalla tàctil funciona amb el teclat de la Cerca.

Esborrar l'historial de cerques i de visualitzacions

Per esborrar l'historial de cerques o de visualitzacions:
  1. Ves a Configuració .
  2. Selecciona Esborra l'historial de visualitzacions o Esborra l'historial de cerques.

S'esborrarà l'historial de cerques o de visualitzacions del teu compte en tots els dispositius, així com l'historial de visualitzacions de les històries.

Controls parentals de Nintendo i inici de sessió

L'aplicació Nintendo Switch té controls parentals a la configuració del sistema de la consola. Si estan activats, és possible que l'aplicació YouTube estigui bloquejada.

Per activar o desactivar els controls parentals a la Nintendo Switch:

1. Ves a System Settings (Configuració del sistema).
  2. Selecciona Parental Controls (Controls parentals).
  3. Selecciona Parental Controls Settings (Configuració dels controls parentals).
  4. Selecciona I have the app installed. What's next? (Tinc l'aplicació instal·lada. Quins són els passos següents?) o I don't have a smart device! (No tinc cap dispositiu intel·ligent), i segueix les indicacions.
  5. Selecciona el nivell de restricció que vulguis a Restriction Level (Nivell de restricció).

Amb els nivells de restricció per a nens (Child) i preadolescents (Pre-teen), l'aplicació YouTube es bloqueja. Amb el nivell per a adolescents (Teen) o sense restriccions (Not restricted), no es bloqueja.

Nota: si vols activar els controls parentals per a altres aplicacions, però no necessàriament per a l'aplicació YouTube, ves a Restriction Level (Nivell de restricció) i després Custom settings (Configuració personalitzada) i després Restricted Software (Programari restringit).

Sincronitzar un dispositiu mòbil

Fes servir el teu dispositiu mòbil com a comandament. Pots sincronitzar-lo mitjançant m.youtube.com, l'aplicació YouTube per a Android o l'aplicació YouTube per a iOS.

Mirar contingut comprat

Pots consultar i mirar el contingut comprat a la pestanya Biblioteca de l'aplicació YouTube.
Nota: actualment, no pots comprar contingut directament des del dispositiu.

Mirar vídeos de 360°

Pots mirar vídeos de 360 graus a la Nintendo Switch. Quan mires vídeos de 360°, pots fer servir les palanques de control esquerra i dreta del comandament per desplaçar-te pel vídeo.

Qualitat del vídeo

En mode portàtil, la resolució màxima de la pantalla és de 720p. En mode televisor, la resolució màxima és de 1080p.
Per canviar la qualitat del vídeo que estàs mirant, segueix aquests passos:
  1. Al reproductor de vídeo, selecciona Més 3 dot menu icon
  2. Selecciona Qualitat .
  3. Selecciona la qualitat de vídeo que prefereixis.