Kyk YouTube op die Nintendo Switch

Jy kan nou YouTube-video's op die Nintendo Switch kyk. Jy kan na die kanale waarop jy ingeteken is kyk, inhoud soek en jou mobiele toestel as 'n afstandbeheerder gebruik.

Laai die YouTube-app af

Laai die YouTube-app af om aan die gang te kom.

Meld aan of af van YouTube

1. Gaan na Meld aan.
  2. Meld aan met jou Google-rekening. As jy meer as een Google-rekening het, maak seker dat jy die rekening kies wat jy met YouTube gebruik.
  3. Jy kan dalk 'n lys van Google-identiteite sien wat met jou rekening geassosieer word nadat jy aangemeld het. Maak seker dat jy die rekening kies wat aan jou YouTube-kanaal gekoppel is. As jy 'n handelsmerkrekening kies wat nie 'n YouTube-kanaal het nie, sal jy nie kan aanmeld nie.
Let wel: Wanneer jy die app oopmaak, sal jy gevra word om 'n Nintendo-rekening te kies om te gebruik. Jy kan enige Nintendo-rekening gebruik om YouTube te gebruik.

Vind uit hoe om jou rekening van jou Nintendo Switch te ontkoppel.

Videokontroles

Verken YouTube met die linkerspeelstok of die D-paneel op enige gekoppelde beheerder. Swiepgebare word tans nie in die YouTube-app gesteun nie.
Sodra jy 'n video gekies het om te speel, sal 'n spelerkontrolebalk wys wat jou in staat stel om die volgende handelinge uit te voer:
  • Tuis: Keer terug na die tuisskerm deur B te tik.
  • Speel Play icon: Speel of hervat jou video. Jy kan ook A tik.
  • Onderskrifte : Wys die video se onderskrifte, indien beskikbaar.

Wanneer jy 'n video speel, kies "Meer handelinge" om meer opsies te kry:

• Teken in op die kanaal.
  • Gradeer die video.
  • Gee die video aan omdat dit gemeenskapsriglyne oortree.
Let wel: Die skermskootfunksie op die Nintendo Switch word nie op die YouTube-app gesteun nie.

Soek na video's

Druk X op YouTube se hoofkieslys om na video's te soek. Wanneer jy soek, druk Y om 'n spasie by te voeg, en B om 'n karakter uit te vee.
  • Blaai deur video's: Terwyl jy soek, sal relevante video's onderaan die skerm wys. Druk links of regs op die D-paneel of linkerstok om deur die videoresultate te blaai.
  • Redigeer jou soektog: Druk weer X of klik op die sleutelbordikoon om die sleutelbord oop te maak vir tik.
Let wel: Die raakskermfunksie werk saam met die soeksleutelbord wanneer die toestel in handmodus gebruik word.

Vee jou kyk- en soekgeskiedenis uit

Om kyk- of soekgeskiedenis uit te vee:
  1. Gaan na Instellings .
  2. Kies Vee kykgeskiedenis uit of Vee soekgeskiedenis uit.

Hierdie handeling sal jou rekening se kyk- of soekgeskiedenis van alle toestelle en jou kykgeskiedenis vir stories uitvee.

Nintendo-ouerkontroles en -aanmelding

Die Nintendo Switch-app het Ouerkontroles in die konsole se stelselinstellings. As Ouerkontroles aangeskakel is, kan die YouTube-app gesluit wees.

Om Ouerkontroles aan of af te skakel op jou Nintendo Switch-app:

1. Gaan na Stelselinstellings.
  2. KiesOuerkontrole.
  3. Kies Ouerkontrole-instellings.
  4. Kies Ek het die app geïnstalleer. Wat is volgende? of Ek het nie 'n slimtoestel nie! en volg die porboodskappe.
  5. Kies jou gewenste Beperkingvlak.

Vir “Voortiener”- en “Kind”-beperkingvlakke is die Nintendo Switch-app gesluit. Vir “Tiener” en “Nie beperk nie” is die app ontsluit.

Let wel: As jy Ouerkontroles wil aanskakel, maar nie noodwendig vir die YouTube-app nie, gaan na Beperkingvlak en dan Gepasmaakte instellings en dan Beperkte sagteware.

Bind jou mobiele toestel saam

Gebruik jou mobiele toestel as ’n afstandbeheerder. Jy kan dit saambind deur m.youtube.com, die YouTube vir Android-app, of die YouTube iOS-app.

Kyk gekoopte inhoud

Jy kan na jou gekoopte inhoud in die Biblioteek-oortjie van die YouTube-app kyk.
Let wel: Op die oomblik kan jy nie inhoud direk op die toestel koop nie.

Kyk 360-video's

Jy kan 360 grade-video's op jou Nintendo Switch kyk. Wanneer 360-video's gekyk word, kan beide die linker- en regterspeelstok op die aangehegte beheerder gebruik word om deur die video te beeldrol.

Videogehalte

In die handmodus het die ingeboude skerm 'n maksimum resolusie van 720p. In dokmodus is die maksimum resolusie 1080p
Om videogehalte te verander terwyl jy kyk:
  1. In die videospeler, kies Meer 3 dot menu icon.
  2. Kies Gehalte .
  3. Kies jou voorkeurvideogehalte.