Administrer dit YouTube-studieabonnement

Har du spørgsmål om dit YouTube-studieabonnement? Se nedenfor, hvis du har brug for hjælp til verificering eller ændringer af dit abonnement. Hvis du har brug for mere hjælp, kan du kontakte YouTube Support.

Verificer din status som studerende igen

Et studieabonnement på YouTube Music Premium eller YouTube Premium kræver, at du verificerer din status som studerende hvert år for at bevare din studierabat. Ved udgangen af hvert abonnementsår modtager du en mail og/eller en notifikation i appen, der minder dig om, at du skal verificere din status som studerende igen.
Du kan påbegynde fornyelsesprocessen, hvis du stadig er studerende, og der er under 30 dage tilbage, før du igen skal verificere din status som studerende. Du kan se, hvornår din status som studerende udløber, og forny dit studieabonnement på http://youtube.com/purchases.
Du kan få hjælp til verificeringsprocessen ved at skrive til SheerID på customerservice@sheerid.com. Hvis du har brug for hjælp til dit abonnement, skal du kontakte YouTube Support.

Opsig dit abonnement

Du kan når som helst opsige dit betalte YouTube-abonnement. Når du opsiger abonnementet, beholder du adgangen til dit betalte abonnement indtil udgangen af den månedlige faktureringsperiode.

Udløbet studieabonnement

Du kan have et YouTube-studieabonnement i op til fire år. Ved udgangen af hvert år skal du verificere, at du stadig er studerende. Hvis du vil beholde dit abonnement, men du ikke længere er kvalificeret til at få studierabat, bliver dit studieabonnement automatisk konverteret til et abonnement til fuld pris. Du kan når som helst opsige dit betalte YouTube-abonnement.