Minispelare

Med minispelaren kan du titta på videor medan du surfar på YouTube. Spelaren fungerar med spellistor, livestreamar och andra videor.

Minispelaren visas längst ned till höger i webbläsaren.

Öppna minispelaren

Starta minispelaren genom att trycka på minispelarknappen  i videon, bredvid knapparna för helskärm och bioläge. Nu kommer du tillbaka till sidan du just surfade på (till exempel startsidan eller söksidan).

Obs! Minispelaren är inte tillgänglig om målgruppen för innehållet du tittar på har angetts som anpassad för barn.

Titta med minispelaren

Videon fortsätter att spelas upp i minispelaren medan du navigerar på webbplatsen. Du kan pausa, söka och spela upp föregående eller nästa video med hjälp av kontrollerna på minispelaren.

Om du klickar på miniatyren för en annan video när du är inne på startsidan och minispelaren är öppen laddas den videon och spelas direkt i minispelaren.

Avsluta minispelaren

När du vill avsluta minispelaren trycker du på knappen X längst upp till höger på spelaren. Du kan också trycka på Esc på tangentbordet. Du kan återgå till videons visningssida genom att klicka på titeln på minispelaren. Du kan också klicka var som helst på minispelaren utanför kontrollerna.