Minisoitin

Minisoittimella voi katsoa videoita ja jatkaa samalla YouTuben selaamista. Soitin tukee soittolistoja, live-striimejä ja kaikkia muita videoita.

Minisoitin näkyy selaimen oikeassa alakulmassa.

Minisoittimen käynnistäminen

Käynnistä minisoitin painamalla videosta minisoitin-painiketta  koko näytön tilan ja teatteritilan painikkeiden vierestä. Minisoitin aukeaa ja palaat takaisin äskeiselle sivulle (esim. koti- tai hakusivulle).

Huom. Jos katsomasi video on merkitty lapsille tehdyksi, minisoitin ei ole käytettävissä.

Videon katsominen minisoittimessa

Videota toistetaan minisoittimessa samalla kun jatkat YouTuben selaamista. Minisoittimen ohjaimilla voi keskeyttää toiston, siirtyä eri kohtaan videossa tai siirtyä seuraavaan tai edelliseen videoon.

Jos klikkaat toisen videon pikkukuvaa kotisivulla, kun minisoitin on auki, videon toisto alkaa minisoittimessa.

Minisoittimen sulkeminen

Voit sulkea minisoittimen painamalla soittimen oikean yläkulman X-painiketta tai näppäimistön ESC-painiketta. Voit myös palata videon katselusivulle klikkaamalla videon nimeä minisoittimesta tai mitä tahansa muuta minisoittimen kohtaa ohjainten ulkopuolella.