Työpöytäversion minisoitin

Minisoittimella voi katsoa videoita ja jatkaa samalla YouTuben selaamista. Soitin tukee soittolistoja, live-striimejä ja kaikkia muita videoita.

Minisoittimen käynnistäminen

Käynnistä minisoitin painamalla videosta  koko näytön tilan ja teatteritilan painikkeiden vierestä. Minisoitin aukeaa ja palaat takaisin äskeiselle sivulle (esim. koti- tai hakusivulle).

Videon katsominen minisoittimessa

How to use the Miniplayer to watch and browse at the same time | Pro Tips from TeamYouTube

Videota toistetaan minisoittimessa samalla kun jatkat YouTuben selaamista. Minisoittimen ohjaimilla voi keskeyttää toiston, siirtyä eri kohtaan videossa tai siirtyä seuraavaan tai edelliseen videoon.

Jos klikkaat toisen videon pikkukuvaa kotisivulla, kun minisoitin on auki, videon toisto alkaa minisoittimessa.

Minisoittimen sulkeminen

Voit sulkea minisoittimen painamalla soittimen oikean yläkulman X-painiketta tai näppäimistön ESC-painiketta. Voit myös palata videon katselusivulle klikkaamalla videon nimeä minisoittimessa tai mitä tahansa muuta minisoittimen kohtaa ohjainten ulkopuolella.