Miniafspiller til computer

Miniafspilleren giver dig mulighed for at fortsætte med at se videoer, mens du søger på YouTube. Afspilleren understøtter playlister, livestreams og andre videoer.

Start Miniafspiller

Start miniafspilleren ved at trykke på knappen Miniafspiller i videoen ud for knapperne til ​​fuld skærm og biograftilstand. Det fører dig tilbage til den side, du var på før (f.eks. startsiden, søgesiden).

Se i Miniafspiller

How to use the Miniplayer to watch and browse at the same time | Pro Tips from TeamYouTube

Videoen fortsætter med at blive afspillet i miniafspilleren, mens du navigerer rundt på websitet. Du kan sætte på pause, søge og afspille næste eller tidligere video ved hjælp af betjeningsknapperne i miniafspilleren.

Hvis du klikker på en anden videos miniaturebillede med miniafspilleren åben, mens du gennemser på startsiden, kan videoen indlæses og afspilles direkte i miniafspilleren.

Luk Miniafspiller

Luk miniafspilleren ved at klikke på knappen "X" øverst til højre i afspilleren eller ved at trykke på Escape på dit tastatur. Du kan også gå tilbage til videoens afspilningsside ved at klikke på titlen i miniafspilleren eller ved at klikke et hvilket som helst sted i miniafspilleren, hvor der ikke er en betjeningsknap.