Minireproductor

El minireproductor et permet continuar mirant vídeos mentre navegues per YouTube. És compatible amb les llistes de reproducció, les reproduccions en directe i qualsevol altre vídeo.

A la part inferior dreta del navegador, es mostrarà un minireproductor.

Iniciar el minireproductor

Per iniciar aquest reproductor, prem el botó del minireproductor  al vídeo, al costat dels botons de pantalla completa i mode de cinema. Aquesta acció et redirigirà a la pàgina on estaves navegant (per exemple, la pàgina d'inici o una pàgina de cerca).

Nota: si el contingut que estàs mirant a l'aplicació s'ha definit com a creat per a nens, el minireproductor no estarà disponible.

Mirar vídeos al minireproductor

El vídeo es continuarà reproduint al minireproductor mentre navegues pel lloc web. Pots posar-lo en pausa, avançar o retrocedir, o reproduir el vídeo següent o l'anterior fent servir els controls del minireproductor.

Si fas clic a la miniatura d'un altre vídeo amb el minireproductor obert mentre cerques a la pàgina d'inici, aquest vídeo es reproduirà directament al minireproductor.

Sortir del minireproductor

Per tancar el minireproductor, fes clic al botó "X" a la part superior dreta del reproductor o prem la tecla Esc del teclat. També pots tornar a la pàgina de visualització del vídeo fent clic al títol del minireproductor o en qualsevol punt del minireproductor que no siguin els controls.