Miniafspilleren

Miniafspilleren giver dig mulighed for at fortsætte med at se videoer, mens du søger på YouTube. Afspilleren understøtter playlister, livestreams og andre videoer.

Start miniafspilleren

Hvis du bruger YouTube-appen, vises miniafspilleren automatisk nederst på skærmen, hvis du stryger nedad, mens du ser en video.

Bemærk! Hvis det indhold, du ser i appen, er angivet som lavet til børn, bliver miniafspilleren sat på pause.

Se videoer i miniafspilleren

Videoen fortsætter i miniafspilleren, mens du navigerer rundt på websitet. Du kan sætte videoen på pause ved hjælp af knapperne i miniafspilleren.

Hvis du klikker på en anden videos miniaturebillede fra startsiden med miniafspilleren åben, bliver du videresendt til videoen.

Luk miniafspilleren

Du lukker miniafspilleren ved at klikke på knappen "X" nederst til højre i afspilleren.