Obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube Premium

Si ets estudiant, és possible que compleixis els requisits per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube. Obtén informació sobre els requisits per obtenir una subscripció d'estudiant i sobre com pots registrar-t'hi.

Si tens una subscripció de pagament activa a YouTube (excepte l'NFL Sunday Ticket a YouTube o YouTube TV) i vols canviar a una subscripció d'estudiant, primer cancel·la la teva subscripció actual. Un cop l'hagis cancel·lat, podràs registrar-te per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube.

Requisits per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube

Per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube:

• Has de ser estudiant d'una institució educativa superior en una ubicació on s'ofereixin subscripcions d'estudiant a YouTube.
  • La institució educativa superior ha de tenir l'aprovació de SheerID. La idoneïtat de la institució la determina el programa SheerID.

Per comprovar si el teu centre educatiu té cap pla d'estudiant disponible:
    1. Ves a la pàgina de destinació del pla d'estudiant de YouTube Premium o YouTube Music Premium.
    2. Selecciona Obtén Premium.
    3. Escriu el nom del centre educatiu al formulari de SheerID. Si el teu centre educatiu és a la llista, hi ha plans d'estudiant disponibles.
  • Has de ser un estudiant verificat per SheerID. Per obtenir ajuda amb el procés de verificació, envia un correu electrònic a SheerID a l'adreça customerservice@sheerid.com.

Si compleixes els requisits d'idoneïtat, podràs optar a la subscripció d'estudiant durant 4 anys consecutius. Cada any, se't demanarà que tornis a verificar que compleixes els requisits.

Ubicacions on s'ofereixen subscripcions d'estudiant

Actualment, les subscripcions d'estudiant de YouTube estan disponibles als països següents:

• Algèria
  • Austràlia
  • Àustria
  • Azerbaidjan
  • Bahrain
  • Bangladesh
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Bulgària
  • Cambodja
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Finlàndia
  • França
  • Guaiana Francesa
  • Polinèsia Francesa
  • Geòrgia
  • Alemanya
  • Ghana
  • Grècia
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Índia
  • Indonèsia
  • Iraq
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Jamaica
  • Japó
  • Jordània
  • Kazakhstan
  • Kènia
  • Kuwait
  • Laos
  • Líban
  • Líbia
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Marroc
  • Nepal
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Macedònia del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Pakistan
  • Panamà
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Qatar
  • Illa de la Reunió
  • Romania
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • República de Sud-àfrica
  • Espanya
  • Sri Lanka
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tanzània
  • Tailàndia
  • Tunísia
  • Turquia
  • Uganda
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai
  • Vietnam
  • Iemen
  • Zimbàbue

Opcions de subscripció d'estudiant

T'oferim diverses opcions perquè puguis gaudir encara més de l'experiència de YouTube. Pots subscriure't a YouTube Music Premium o a YouTube Premium com a estudiant. Gaudiràs dels mateixos avantatges a un preu rebaixat. Obtén informació sobre les opcions de subscripció de pagament per decidir quina t'interessa més.

Iniciar una subscripció d'estudiant de pagament

YouTube Premium

Quan et subscrius a YouTube Premium, pots utilitzar els teus beneficis a YouTube, YouTube Music i YouTube Kids.
  1. Al navegador web del mòbil o de l'ordinador, ves a youtube.com/premium/student.
  2. Selecciona Obtén Premium.
  3. Segueix els passos per completar la verificació amb SheerID. Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de registre.
    • Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de registre.
    • Si la teva condició d'estudiant no es pot verificar immediatament, se't demanarà que pengis més documentació per verificar la teva idoneïtat. Aquests documents es revisaran manualment. Rebràs un correu electrònic en què se t'informarà si compleixes els requisits en un termini de 20 minuts als Estats Units. Per a altres ubicacions de fora dels Estats Units, les notificacions per correu electrònic poden tardar fins a 48 hores.
    • Si es confirma la teva idoneïtat amb el pas de verificació addicional, hauràs de tornar a iniciar la sessió al teu compte. Toca la teva foto de perfil per accedir al teu perfil. Selecciona Subscripcions de pagament i rebràs una notificació en què se't demanarà que segueixis els passos per finalitzar el registre.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova.
  5. Fes clic a Compra per completar la transacció.

Ves a http://youtube.com/purchases en qualsevol moment per consultar els detalls de la teva subscripció.

YouTube Music Premium

Subscriu-te a YouTube Music Premium per gaudir de milions de cançons i vídeos musicals sense anuncis, baixar les teves cançons i els teus vídeos preferits per reproduir-los sense connexió, i molt més.
  1. Al navegador web del mòbil o de l'ordinador, ves a youtube.com/musicpremium/student.
  2. Selecciona Obtén Premium.
  3. Segueix els passos per completar la verificació amb SheerID. Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de registre.
    • Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de registre.
    • Si la teva condició d'estudiant no es pot verificar immediatament, se't demanarà que pengis més documentació per verificar la teva idoneïtat. Aquests documents es revisaran manualment. Rebràs un correu electrònic en què se t'informarà si compleixes els requisits al cap de 20 minuts als Estats Units. Per a la resta d'ubicacions de fora dels Estats Units, les notificacions per correu electrònic poden tardar fins a 48 hores.
    • Si es confirma la teva idoneïtat amb el pas de verificació addicional, hauràs de tornar a iniciar la sessió al teu compte. Toca la teva foto de perfil per accedir al teu perfil. Selecciona Subscripcions de pagament i rebràs una notificació en què se't demanarà que segueixis els passos per finalitzar el registre.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova.
  5. Fes clic a Compra per completar la transacció.

Ves a http://youtube.com/purchases en qualsevol moment per consultar els detalls de la teva subscripció.