Obtenir una subscripció d'estudiant de YouTube

És possible que puguis obtenir una subscripció de pagament de YouTube amb descompte si ets estudiant. Obtén informació sobre els requisits per obtenir una subscripció d'estudiant i sobre com pots registrar-t'hi.

Si actualment tens una subscripció de YouTube de pagament activa i vols canviar a una subscripció d'estudiant amb descompte, primer hauràs de cancel·lar la teva subscripció actual per poder obtenir una subscripció d'estudiant.

Requisits per obtenir una subscripció d'estudiant de YouTube

Si vols registrar-te per obtenir una subscripció d'estudiant de YouTube, has de complir aquests requisits:

• Has de ser estudiant d'una institució d'educació superior en un país on s'ofereixin subscripcions d'estudiant de YouTube i que SheerID hagi aprovat. La idoneïtat de la institució la determina SheerID.

Per comprovar si el teu centre educatiu té cap pla per a estudiants disponible, segueix aquests passos:
    1. Visita la pàgina de destinació del pla d'estudiant de YouTube Premium o YouTube Music Premium.
    2. Selecciona Obtén un pla per a estudiants.
    3. Escriu el nom del centre educatiu al formulari de SheerID. Si es mostra el nom del centre, vol dir que ofereix plans per a estudiants.
  • Has de ser un estudiant verificat per SheerID. Per obtenir ajuda amb el procés de verificació, envia un correu electrònic a SheerID a l'adreça customerservice@sheerid.com.

Si compleixes tots els requisits d'idoneïtat, podràs optar a la subscripció d'estudiant durant 4 anys. Cada any, se't demanarà que tornis a verificar la teva condició d'estudiant.

Països on s'ofereixen subscripcions d'estudiant

En aquests moments les subscripcions d'estudiant de YouTube estan disponibles als països següents:

• Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Bulgària
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • El Salvador
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Grècia
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Japó
  • Kuwait
  • Líban
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Macedònia del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Panamà
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Portugal
  • Qatar
  • Romania
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Sud-àfrica
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai

Opcions de subscripció d'estudiant

T'oferim diverses opcions perquè puguis gaudir encara més de l'experiència de YouTube. Pots subscriure't a YouTube Music Premium o YouTube Premium com a estudiant per obtenir els mateixos avantatges a un preu reduït. Obtén informació sobre les opcions de subscripció d'estudiant per decidir quina t'interessa més.

Iniciar una subscripció de pagament d'estudiant

YouTube Premium

Subscriu-te a YouTube Premium per gaudir d'avantatges a YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming i YouTube Kids.
  1. Ves a youtube.com/premium/student amb el navegador de l'ordinador o del mòbil.
  2. Selecciona Prova-ho gratis.
  3. Segueix els passos per completar la verificació amb SheerID. Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de subscripció.
    • Si la teva condició d'estudiant no es pot verificar immediatament, se't demanarà que pengis documentació addicional per verificar-la. Aquests documents es revisaran manualment i rebràs un correu electrònic en què se't comunicarà si compleixes els requisits en un termini de 20 minuts als EUA o de 48 hores a la resta dels països.
    • Si es confirma la teva condició d'estudiant amb el pas de verificació addicional, hauràs de tornar a iniciar la sessió amb el teu compte. Toca la foto de perfil per anar al teu perfil, selecciona Subscripcions de pagament i, a continuació, veuràs una notificació en què se't demanarà que segueixis els passos per finalitzar el registre.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova.
  5. Fes clic a Compra per completar la transacció.

Per consultar informació sobre la teva subscripció, com ara la data i l'import del pròxim pagament, pots visitar youtube.com/paid_memberships en qualsevol moment.

YouTube Music Premium

Subscriu-te a YouTube Music Premium per gaudir de milions de cançons i vídeos musicals sense anuncis, baixar les teves cançons i els teus vídeos preferits per reproduir-los sense connexió, i molt més.
  1. Ves a youtube.com/musicpremium/student amb el navegador de l'ordinador o del mòbil.
  2. Selecciona Prova-ho gratis.
  3. Segueix els passos per completar la verificació amb SheerID. Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de subscripció.
    • Si la teva condició d'estudiant no es pot verificar immediatament, se't demanarà que pengis documentació addicional per verificar-la. Aquests documents es revisaran manualment i rebràs un correu electrònic en què se't comunicarà si compleixes els requisits en un termini de 20 minuts als EUA o de 48 hores a la resta dels països.
    • Si es confirma la teva condició d'estudiant amb el pas de verificació addicional, hauràs de tornar a iniciar la sessió amb el teu compte. Toca la foto de perfil per anar al teu perfil, selecciona Subscripcions de pagament i, a continuació, veuràs una notificació en què se't demanarà que segueixis els passos per finalitzar el registre.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova.
  5. Fes clic a Compra per completar la transacció.

Per consultar informació sobre la teva subscripció, com ara la data i l'import del pròxim pagament, pots visitar youtube.com/paid_memberships en qualsevol moment.