Obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube

Si ets estudiant, és possible que compleixis els requisits per obtenir una subscripció de pagament a YouTube amb descompte. Obtén informació sobre els requisits per obtenir una subscripció d'estudiant i sobre com pots registrar-t'hi.

Si tens una subscripció a YouTube de pagament activa i vols canviar a una subscripció d'estudiant amb descompte, primer cancel·la la teva subscripció actual. Un cop l'hagis cancel·lat, podràs registrar-te per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube.

Requisits per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube

Per obtenir una subscripció d'estudiant a YouTube, cal que compleixis els requisits següents:

• Has de ser estudiant d'una institució d'educació superior en un país on s'ofereixin subscripcions d'estudiant a YouTube i que SheerID hagi aprovat. La idoneïtat de la institució la determina SheerID.

Per comprovar si el teu centre educatiu té cap pla d'estudiant disponible:
    1. Ves a la pàgina de destinació del pla d'estudiant de YouTube Premium o YouTube Music Premium.
    2. Selecciona Prova-ho gratis.
    3. Escriu el nom del centre educatiu al formulari de SheerID. Si es mostra el nom del centre, vol dir que ofereix plans d'estudiant.
  • Has de ser un estudiant verificat per SheerID. Per obtenir ajuda amb el procés de verificació, envia un correu electrònic a SheerID a l'adreça customerservice@sheerid.com.

Si compleixes tots els requisits d'idoneïtat, podràs optar a la subscripció d'estudiant durant 4 anys. Cada any, se't demanarà que tornis a verificar que compleixes els requisits.

Països on s'ofereixen subscripcions d'estudiant

Actualment, les subscripcions d'estudiant de YouTube estan disponibles als països següents:

• Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Bulgària
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Grècia
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Itàlia
  • Japó
  • Kuwait
  • Líban
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Macedònia del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Panamà
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Portugal
  • Qatar
  • Romania
  • Rússia
  • Aràbia Saudita
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Sud-àfrica
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Ucraïna
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai

Opcions de subscripció d'estudiant

T'oferim diverses opcions perquè puguis gaudir encara més de l'experiència de YouTube. Pots registrar-te per obtenir una subscripció a YouTube Music Premium o YouTube Premium com a estudiant. Gaudiràs dels mateixos avantatges a un preu reduït. Obtén informació sobre les opcions de subscripció de pagament per decidir quina t'interessa més.

Iniciar una subscripció d'estudiant de pagament

YouTube Premium

Quan et subscrius a YouTube Premium, pots utilitzar els teus beneficis a YouTube, YouTube Music i YouTube Kids.
  1. Al navegador web del mòbil o de l'ordinador, ves a youtube.com/premium/student.
  2. Selecciona Prova-ho gratis.
  3. Segueix els passos per completar la verificació amb SheerID. Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de subscripció.
    • Si la teva condició d'estudiant no es pot verificar immediatament, se't demanarà que pengis més documentació per verificar la teva idoneïtat. Aquests documents es revisaran manualment. Rebràs un correu electrònic en què se't comunicarà si compleixes els requisits al cap de 20 minuts als Estats Units. Per a la resta d'ubicacions, la notificació per correu electrònic pot tardar fins a 48 hores.
    • Si es confirma la teva idoneïtat amb el pas de verificació addicional, hauràs de tornar a iniciar la sessió al teu compte. Toca la teva foto de perfil per accedir al teu perfil. Selecciona Subscripcions de pagament i veuràs una notificació en què se't demanarà que segueixis els passos per finalitzar el registre.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova.
  5. Fes clic a Compra per completar la transacció.

Per consultar informació sobre la teva subscripció, visita http://youtube.com/purchases en qualsevol moment.

YouTube Music Premium

Subscriu-te a YouTube Music Premium per gaudir de milions de cançons i vídeos musicals sense anuncis, baixar les teves cançons i els teus vídeos preferits per reproduir-los sense connexió, i molt més.
  1. Al navegador web del mòbil o de l'ordinador, ves a youtube.com/musicpremium/student.
  2. Selecciona Prova-ho gratis.
  3. Segueix els passos per completar la verificació amb SheerID. Si SheerID verifica que compleixes els requisits, se't redirigirà a YouTube per continuar amb el procés de subscripció.
    • Si la teva condició d'estudiant no es pot verificar immediatament, se't demanarà que pengis més documentació per verificar la teva idoneïtat. Aquests documents es revisaran manualment. Rebràs un correu electrònic en què se't comunicarà si compleixes els requisits al cap de 20 minuts als Estats Units. Per a la resta d'ubicacions, la notificació per correu electrònic pot tardar fins a 48 hores.
    • Si es confirma la teva idoneïtat amb el pas de verificació addicional, hauràs de tornar a iniciar la sessió al teu compte. Toca la teva foto de perfil per accedir al teu perfil. Selecciona Subscripcions de pagament i veuràs una notificació en què se't demanarà que segueixis els passos per finalitzar el registre.
  4. Selecciona la forma de pagament que vols fer servir o afegeix-ne una de nova.
  5. Fes clic a Compra per completar la transacció.

Ves a http://youtube.com/purchases en qualsevol moment per consultar els detalls de la teva subscripció.