Administrer produkter fra din butik på YouTube

YouTube Shopping giver kvalificerede youtubere mulighed for at fremvise deres produkter og officielt merchandise på YouTube. Seere i disse lokationer kan se og købe dine produkter følgende steder på YouTube:

• Din kanals butik
  • Produkter i videobeskrivelsen
  • Produkthylden under eller ud for dine videoer og livestreams
  • Knappen Shopping i dine videoer, Shorts-videoer og livestreams
  • Samlinger

Du kan organisere dine produkter, så de bliver vist på disse platforme i YouTube Studio eller med YouTube Studio-mobilappen. Med organisering på kanalniveau og i individuelle videoer kan du tilpasse rækkefølgen af dine produkter, så de passer til dine behov.

Du kan også vise dine produkter ved at linke til din kanalbutik eller oprette og dele samlinger, som dine seere efterspørger.

YouTube Shopping: Føj tags til og sælg produkter fra din butik

Vælg produkter til din kanal

Når du tilknytter en butik og har mindst én vare, der er kvalificeret til at blive vist, vises dine kvalificerede produkter automatisk følgende steder:

• I dine videobeskrivelser
  • På fanen Butik på din kanals startside

Visningsrækkefølgen af dine produkter er optimeret til engagement og automatiseret ud fra forskellige faktorer, f.eks. pris, popularitet og tilgængelighed. Du kan vælge, hvilke produkter der skal vises i en bestemt rækkefølge på hele din kanal og i butikken.

Organisering på kanalniveau kan ikke lade sig gøre i livestreams.

Tilpas visningsrækkefølgen for hele din kanal og butik i YouTube Studio:

1. Klik på Tjen penge.
  2. Klik på fanen Shopping
    • Hvis det er første gang, du ændrer standardudvalget, skal du trykke på Opret dit eget udvalg.
    • Hvis du ændrer et tidligere valg, skal du klikke på Tilpas.
  3. Træk, slip, og organiser op til 30 varer.
  4. Klik på Gem.

Du kan gå tilbage til automatisk organisering for din kanal og din butik i sektionen Tjen penge i YouTube Studio: Klik på fanen Shopping og så Tilbage til automatisk udvælgelse og så Gem.

Vælg produkter til bestemt indhold

Du kan tagge og omarrangere op til 30 varer for individuelle videoer eller Shorts-videoer for at skabe en mere tilpasset købsoplevelse for dit publikum. Du kan også vælge at tagge og omarrangere op til 30 varer for en livestream.

Link til din kanalbutik

Du kan linke til fanen Butik ved at kopiere og indsætte dens webadresse i kommentarer, beskrivelser og Fællesskabsindlæg. Du kan også føje et link til din kanalbutik til videobeskrivelser og andre mediekanaler. Når seerne klikker på linket, ser de en forhåndsvisning af varerne i din butik, uden at afspilningen afbrydes. Når seerne er klar til at købe, kan de klikke igen for at gå til din butik og fuldføre købet.

Administrer problemer med dine produkter

Når du opretter eller ændrer dine varer hos en understøttet forhandler eller på en understøttet platform, gennemgås varerne for at sikre, at de overholder vores politikker. Denne gennemgang tager normalt et par hverdage.

Find statussen på gennemgangen af dine varer i YouTube Studio:

1. Klik på Tjen penge i menuen til venstre.
  2. Klik på fanen Shopping.
  3. Klik på Organiser på "statuskortet".
Bemærk! Dine produkter bliver automatisk gennemgået for at sikre, at de overholder vores politikker for Google Merchant Center og YouTubes politikker. Medmindre produkterne godkendes i henhold til begge politikker, vises produkterne ikke i YouTube Studio. Alle ændringer af et produkt (herunder, men ikke begrænset til, titel, beskrivelse eller billede) medfører en ny gennemgang af overholdelse. Denne gennemgang tager normalt et par hverdage.

Hvis du har spørgsmål om specifikke varer, der ikke vises i panelet "Organiser varer", skal du kontakte din merchandiseforhandler eller platform.

Vær opmærksom på, at Shopping-funktioner ikke vises på dit indhold, hvis:

Fjern Shopping-funktioner fra din kanal eller specifikt indhold

Du kan til enhver tid fjerne Shopping-funktioner midlertidigt fra din kanal eller fjerne tilknytningen til din butik helt.

Hvis du vil fjerne Shopping-funktioner fra en enkelt video eller Shorts-video, skal du fjerne alle tags til produkter i videoen eller Shorts-videoen.

Fjern Shopping-funktioner midlertidigt fra din kanal

Brug en computer til at fjerne Shopping-funktioner fra hele din kanal i YouTube Studio:

1. Klik på Tjen penge i menuen til venstre.
  2. Klik på fanen Shopping.
  3. Fjern produkthylden midlertidigt ved at slå kontakten "Shopping" fra.

Brug YouTube Studio-mobilappen til Android eller iPhone til at fjerne Shopping-funktioner fra hele din kanal:

1. Tryk på Tjen penge i menuen nederst.
  2. Tryk på fanen Shopping.
  3. Tryk på Mere '' ud for sektionen "Produkter på kanalen".
  4. Tryk på Deaktiver .