Betatest YouTube-appen på Android

Android Beta Program er åpent for alle Android-apputviklere og alle som har en Android-enhet. Som betatester kan du bruke YouTube-appen som normalt. Dette hjelper oss med å gjøre YouTube bedre og mer stabil for alle brukere og skapere.

Slik registrerer du deg

Slik blir du Android-betatester for YouTube:
  1. Gå til påmeldingssiden for betaprogrammet (du må kanskje logge på Google-kontoen din).
  2. Velg Bli tester.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å begynne å bruke betaversjonen.

Slik melder du deg av

Slik slutter du som Android-betatester for YouTube:
  1. Gå til avmeldingssiden for betaprogrammet (du må kanskje logge på Google-kontoen din).
  2. Velg Forlat programmet.
Merk: Hvis du forlater programmet, må du kanskje oppdatere YouTube-appen for å bruke den vanlige versjonen.

Send oss tilbakemelding

Når du deltar og gir tilbakemeldinger, blir det enklere for oss å lage en bedre versjon av appen. Send oss gjerne tilbakemelding eller spørsmål om funksjonene du har testet.

Vanlige spørsmål

Kan jeg ha både en betaversjon og en vanlig versjon av appen?

Nei, du kan bare ha én versjon av YouTube-appen installert på Android-enheten din.

Kommer jeg til å miste data hvis jeg bytter til betaversjonen?

Når du bytter til betaversjonen, er prosessen den samme som ved en vanlig oppdatering, så du kommer ikke til å miste noen data eller innstillinger.

Har YouTube-betaprogrammet plassbegrensing?

Ja, YouTube har en grense for antall brukere i betaprogrammet. Hvis det ikke er flere ledige plasser, ser du en melding om at det er fullt. Det kan bli ledig plass senere, hvis noen av testerne melder seg av.